Maison Berger

LILLY-collectie

De Lilly-collectie is een subtiele ode aan eenvoud en harmonie, die ons meevoert naar een poëtische wereld die wordt gekenmerkt door zachtheid. Dit komt tot uitdrukking in het ontwerp met zachte en royale rondingen. De sierlijke afsluitdop is dit keer uitgevoerd in zilver. Voor deze collectie koos Maison Berger voor drie sprankelende lentekleurvarianten, rose, nude en blue. De subtiel genuanceerde kleurlagen geven deze collectie een origineel karakter.

De collectie bevat de traditionele Lampe Berger die de omgevingslucht op ongeëvenaarde wijze zuivert, reinigt en parfumeert. Ook is er een bijpassende parfumverspreider waarbij één van de stokjes is versierd met een zilveren ornamentje dat is geïnspireerd op de dop van de Lampe Berger, een delicaat signatuur van een boeket. De zilverkleurige autodiffuser heeft eveneens een vrouwelijke vorm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist