Little Green

Forest

Het verlangen om onszelf door de natuur te omgeven wordt steeds groter. Het Britse verf- en behangmerk Little Greene heeft daarom haar uitgebreide archief doorzocht naar relevante, natuurlijke kleuren en behangdessins. Dit heeft geleid tot ‘Forest’: een samengestelde collectie verven en behang, die de natuurlijke wereld weerspiegelen en ons in staat stellen buiten naar binnen te halen. De collectie is voorzien van het nieuwe behang ‘Upper Brook Street – Night Garden’.

In de samengestelde verf- en behangcollectie ‘Forest’ staat groen centraal. Groen is dé kleur voor het interieur; niet te koel en niet te warm. Deze veelzijdige tint, die zeer geschikt is voor zowel klassiekere als moderne interieurs, houdt als trendkleur al tijden aan. Ook nu heeft groen weer een heropleving, doordat er veel behoefte is aan contact met de natuur.

De erkenning van het emotionele welzijn, dat we krijgen door tijd buiten in de natuur door te brengen, heeft geleid tot een verlangen om deze connectie en het gevoel van positiviteit ook binnenshuis te creëren. Dit heeft zich gemanifesteerd in ‘groene’ interieurtrends, zoals kleurgebruik in alle groentinten, biofilisch design en de groeiende liefde voor kamerplanten. De combinaties van planten, bladpatronen en aardetinten verzachten het huis en vervagen de grens tussen binnen en buiten. Hierdoor worden overgangsruimtes gecreëerd, waarmee we de lente, zomer of herfst onze huizen binnenlaten en ons verbinden met de seizoenen.

Little Greene heeft ‘Forest’ gecreëerd met de gedachte dat we onszelf willen omgeven door de natuur. De verf- en behangselectie is samengesteld om te illustreren hoe intense bladpatronen, rijke, diepe bostinten, natuurlijke aardetinten en de vele groene kleuren van het Little Greene-palet in elke ruimte kunnen worden gebruikt om een comfortabel en rustig interieur te creëren, waarbij buiten naar binnen wordt gehaald.

Voor ‘Forest’ zijn gekoesterde behangdesigns met bladpatronen, zoals ‘Vine’, ‘Fern’, ‘Richmond Green’, ‘Broadwick Street’ en ‘Stag Toile’, gecombineerd met frisse en intense groentinten, zoals ‘Jewel Beetle’, ‘Citrine’ en ‘Obsidian Green’, evenals met de diepe bostinten ‘Purple Brown’ en ‘Pompeian Ash’ en de contrasterende accentkleuren ‘Baked Cherry’ en ‘Mambo’. Ook bevat de ‘Forest’-collectie een nieuwe, groene kleurstelling van het ‘Upper Brook Street’-behang: Night Garden. Deze opvallende, grootschalige mural heeft op de voorgrond rijkgekleurde kniphofia-bloemen, algemeen bekend als fakkellelies of vuurpijlen, welke zijn afgezet tegen een groen bos, wat een aangepast motief is van het Stag Toile-behang. Door de schilderachtige schaal en de weergave van verschillende lagen gebladerte voorziet het behang Upper Brook Street het interieur van ruimte en diepte en brengt het een knusse atmosfeer en een gevoel van welbevinden teweeg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist