Van Esch presenteert

een kledingrek met vele gezichten

Is het een garderobe? Is het een spiegel? Is het een scheidingswand? Nee, het is Frame. Een slim kledingrek met vele gezichten. De nieuwe van Esch oplossing biedt niet alleen plek aan jassen, maar ook aan drie functionele panelen. Rust het grafisch vormgegeven rek uit met bijbehorend prikbord, spiegel of scheidingswand en creëer een op maat gesneden oplossing voor thuis of op kantoor.

Zet de ruimte naar je hand
Met Frame zet je iedere ruimte naar je hand. Plaats meerdere T-vormige rekken naast elkaar tegen de muur en creëer een half afgesloten garderobe. Kies voor een enkel rek met spiegel als praktische entree voor thuis. Of combineer Frame met een prikbord als functionele scheidingswand op kantoor. Dankzij de panelen krijgt Frame niet alleen een extra functie, maar hangen jassen ook netjes uit het zicht.

Oog voor detail
Verzonken schroeven, secuur laswerk en gepoedercoat staal: Frame ademt kwaliteit. Een echt van Esch product. Verkrijgbaar in zwart en wit en twee verschillende lengtes: 47 en 89 cm.

Ontwerpduo kaschkasch
Voor het design heeft van Esch de handen ineengeslagen met ontwerpduo kaschkasch uit Duitsland. Ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider blinken uit in slimme modulaire designs en tijdloze stukken.

Over van Esch bv
Van Esch bv is een Nederlandse fabrikant van garderobesystemen en entreeaccessoires voor de project- en woninginrichting. Voor het ontwerp van de producten werkt van Esch samen met ervaren en talentvolle designers zoals Michiel van der Kley, Caroline Wilcke, DUM office, James Irvine, Mia Lagerman & Ehlén Johansson. Van Esch is gespecialiseerd in maatwerk garderobesystemen, lockers, designkapstokken en brochurehouders. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van geselecteerde dealers. Het familiebedrijf, opgericht in 1972, is gevestigd in Goirle.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist