Hülsta woonkamersysteem NEO

Universele uitblinker

hülsta's bestverkopende woonkamersysteem NEO krijgt een nieuw jasje! Het immer functionele meubelmerk behoudt het makkelijke design van de wandmeubels, maar geeft het uiterlijk een moderne update. En dat zowel met een nieuwe trendkleur, vernieuwde ontwerpen en afwerkingen: lichter, frisser, nù.

Universele uitblinker
Met NEO haal je multifunctionele wandmeubels in huis, en dat menen we: het is hülsta's meest omvattende gamma. De lowboards, sideboards, vitrines en modulaire eenheden zijn stuk voor stuk beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Zo is de keuze - en dus het ontwerp - volledig aan jou: stapelen, ophangen, losstaand, .... En die uitblinker krijgt nu dus een update. Nieuwe ontwerpen maken NEO nòg flexibeler.

Modern samenspel
Ook de luxueuze look wordt verder doorgetrokken. De nieuwe, frisse trendkleur zijdegrijs en afwerkingen in high-gloss of matt zijn helemaal in balans met de schappen in hout of lak. Samen zorgen ze voor een modern samenspel.

Daarnaast blijven de open, glazen compartimenten voor een stijlvol contrast zorgen, zeker in combinatie met de geüpdatete lijn. Zo kan je nog steeds kiezen om je favoriete bezittingen in the spotlight te zetten, terwijl je andere items makkelijk opbergt.

Het minimalistische woonkamersysteem past trouwens in elk interieur - of in elke kamer - dankzij zijn simpele lijnen, verschillende uitvoeringen en greeploze voorzijdes.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist