De ideale inloopkast?

Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek

Dress Wall is een modern "walk-in closet" concept met modulaire indeling, dat als een zwevende structuur op de wand, tussen vloer en plafond of zelfs volledig vrijstaand gemonteerd kan worden.
De mooie en functionele uitlichting schept een bijzonder sfeervol boetiekgevoel in uw inloopkast.

De indeling blijft makkelijk aanpasbaar, waarbij zowel de zwevende tabletten als ladenblokken op elke locatie verhangen of uitgebreid kunnen worden. Het ladesysteem is voorzien van stapelbare aluminium zijwangen, waardoor na montage ook laden toegevoegd kunnen worden.De tabletten kunnen zowel in glas of plaatmateriaal gemaakt worden zodat een nagenoeg oneindige hoeveelheid mogelijkheden ontstaat. Populair is gekleurd glas zoals op de foto's getoond wordt.

De aluminium profielen en zijwangen van de laden zijn beschikbaar in zwart, brons, naturel aluminium en geborstelde "stainless steel" afwerking.

Specifieke ruimte voorzien?
Een dressing is de laatste jaren een gewaardeerd onderdeel van onze woning geworden. Er wordt tegenwoordig evenveel aandacht aan besteed als de keuken en badkamer. Maar om een inloopkast optimaal tot haar recht te laten  komen moet ze naast mooi en presentabel, vooral zeer functioneel opgebouwd zijn.

De beschikbare ruimte, die in hedendaagse architectuur steeds minder en minder wordt, moet optimaal en creatief benut worden. De ruimte moet vooral het gebruiksgemak bevorderen, een goede inplanting is dan ook essentieel. Ze moet makkelijk bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer of badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist