Banz Bord

Wandmeubelprogramma Cloud

Banz Bord Cloud is het nieuwste wandmeubel programma van Banz Bord. Een zwevend wandmeubel uit het Banz Bord Cloud programma is uitermate geschikt als design TV wandmeubel of audio meubel, daar het uitgerust kan worden met een onzichtbaar geïntegreerde high-end, HiFi speakerset van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het Nederlandse Hepta Design Audio. Hedendaagse toepassingen als audio streaming, Bluetooth en WiFi worden hierbij ondersteund. Uiteraard hebben klanten alle vrijheid om hun Banz Bord Cloud design wandmeubel zelf samen te stellen. Creëer zo zelf uw zwevend TV meubel, audio meubel of gewoon een design wandmeubel. De keuze is aan u!

Design TV wandmeubel met HiFi Hepta sound!
Elk Banz Bord Cloud design TV wandmeubel kan uitgerust worden met een speciaal door Hepta Design Audio ontwikkelde high-end, hifi luidsprekerset. Deze hypermoderne, hifi luidsprekerset omvat twee stereo, tweeweg luidsprekers die de echte concert- en bioscoopbeleving bij u in huis brengen! Ambachtelijk en met zeer intensieve luisterproeven geproduceerde Hepta speakers geven een kraakhelder geluid op elk volume en zijn toepasbaar op al uw audio apparatuur (tv, dvd/cd-speler, tablet, computer en smart phone). De duurzame behuizing van de speakers wordt strak geïntegreerd in het Cloud wandmeubel en draden worden vakkundig weggewerkt. De voorzijde van een Cloud wandmeubel wordt fraai afgewerkt met polariserend, akoestisch doorlatend doek.

Subliem geluid
Aan de onderzijde van elk van de twee geïntegreerde Hepta luidsprekers is een basreflexpoort aangebracht volgens het zogenaamde ‘Ground Firing Basreflex’ principe. Dit principe verzekert een strakke en vooral sublieme weergave van de echt lage tonen, welke zich via twee speciaal hiervoor gecreëerde openingen aan de onderkant van het Cloud design TV meubel een weg banen door uw kamer. Een unieke toepassing voor de wereld van geluid vanuit een wandmeubel!

Banz Bord en Hepta Design Audio
Voor de ontwikkeling van Banz Bord Cloud, een nieuw design TV wandmeubel programma dat (nog) specifieker aansluit bij de gedigitaliseerde leefomgeving van de hedendaagse consument, zocht Banz Bord een partner om dit zwevend TV meubel van hifi geluidsweergave te voorzien. Die partner werd gevonden in Hepta Design Audio, een oer-Nederlands bedrijf uit 1955 dat 21ste-eeuwse, high-end geluidsweergave combineert met traditioneel meubelmakers vakmanschap. Speciaal voor het Banz Bord Cloud TV wandmeubel ontwikkelde Hepta Design Audio een op maat gemaakte hifi luidsprekerset: twee hypermoderne, high-end luidsprekers voorzien van de nieuwste digitale techniek welke uw Banz Bord Cloud wandmeubel tot het ultieme audio meubel maken.

Kijk voor meer informatie op https://www.banzbord.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist