Je woonkamer voorzien

van een persoonlijke tint

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis. De woonkamer is bovenal de ruimte waar je je ontspant en je weer oplaadt voor een nieuwe dag. Het is dus belangrijk je kamer gezellig in te richten en te zorgen voor een prettige uitstraling. Met persoonlijke details kun je hier nog meer aan bijdragen. Hoe kun je je huiskamer op een stijlvolle manier voorzien van een persoonlijke tint? Volg de stappen hieronder voor een eenvoudige make-over.

Laat je smaak blijken
Je kunt persoonlijkheid geven aan je inrichting door te kiezen voor elementen die jouw smaak weergeven. Kijk rond voor kunst die bij jouw past: een beeldje voor in de vensterbank, een schilderij voor aan de muur of een mooie poster in een lijst. Deze voorwerpen geven kleur en stijl aan je huiskamer. Soms kunnen rommelmarkten of tweedehands winkels voor inspiratie zorgen, maar misschien heb je ook wel een kunstzinnige vriend of vriendin die je kan helpen.

Geef je foto's een mooie plek
Foto's geven je huiskamer een heel persoonlijke tint. Je kunt ze natuurlijk uitvergroten en in een lijst ophangen, maar er zijn meer manieren om een foto een mooie plek te geven. Met een foto op alu-dibond afgedrukt (een stevige aluminium plaat) in mat of glans geef je je persoonlijke herinneringen een prominente plek aan de muur. Met foto achter plexiglas wordt uw foto tot leven gebracht. Bij Gallery Color kun je zo'n afdruk aanschaffen. Maar foto's kun je ook in leuke kleine lijstjes bij elkaar hangen of op een creatieve manier aan de muur of een deur hangen.

Persoonlijke accessoires
Door creatief met accessoires om te gaan geef je op nog een andere manier meer je eigen stijl weer. Kies voor voorwerpen die passen bij je hobby's of je voorkeuren. Houd je van dieren, zorg dan voor beeldjes of posters met dieren in je huiskamer. Heb je een passie voor muziek, kies een hoek in de kamer uit waar je je geliefde viool neerzet, en plaats daar voorwerpen die met muziek te maken hebben.

Een mooi plekje voor familie-erfgoed
Heb je op zolder nog wat oude spulletjes van familieleden liggen? Kijk er dan nog eens goed naar. Vaak zitten hier nostalgische en bijzondere dingen tussen. Het oude krukje waar je vader als kind op zat, kan heel goed als tafeltje dienen om wat mooie boeken op uit te stallen. Oude foto's staan mooi aan de muur en doen je herinneren aan waar je vandaan komt. Met wat creativiteit kunnen oude voorwerpen een tweede leven krijgen en tegelijkertijd jou verbinden met je familie. En zo krijgt je kamer direct ook een heel persoonlijk tintje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist