Je huis makkelijk kunt pimpen

een paar leuke tips

Ben je die grijze muren in huis helemaal zat? Daagt je keuken je niet meer genoeg uit? Er zijn verschillende manieren waarop je je huis op een makkelijke manier een nieuwe look kunt geven. Het betekent niet dat je altijd je gehele interieur hoeft te vervangen. De kleine en simpele dingen maken al het verschil, of je nu een klein of groot budget hebt! In dit artikel vertellen we welke manieren eenvoudig verandering aanbrengen in je huis en hoe je het helemaal naar je eigen smaak maakt.

Tip 1: Simpel pimpen

De muren in je huis kun je eenvoudig aanpakken. Spreken de kleuren op de muur je niet meer aan in huis? Wees dan niet bang om de kwast erbij te pakken. Mocht je graag uit willen pakken op je muur, dan zijn er genoeg toffe printjes om te behangen. Pak alleen al één muur aan en creëer op een simpele manier een heel ander effect. Tot slot kun je ook eenvoudig verschillende materialen laten overspuiten om een hip effect te creëren. Denk dan aan het overspuiten van je keukenkastjes. Klik hier om meer informatie te lezen over het overspuiten van verschillende materialen in huis.

Tip 2: Gebruik van accessoires

Naast het schilderen van de muren kun je ook meer kleur aanbrengen door accessoires te gebruiken. Hang bijvoorbeeld op meerdere plekken in huis een schilderij op. Ook kun je aan de slag met vaasjes, planten, potjes en ga zo maar door. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is handig om vooraf te bepalen wat voor een stijl je wilt aanhouden. Word je vrolijk van veel verschillende kleuren in je huis? Ga dan vooral lekker los! Houd je meer van eenvoud en rust? Ben dan voorzichtig met het gebruik van accessoires. 

Tip 3: Kies de juiste verlichting

Verlichting in huis is ontzettend belangrijk en kan veel betekenen voor de sfeer in huis. Zo kun je spelen met verschillende lampenkappen en soorten lampen. Daarnaast kun je ook veel doen met de positie van de lampen of de kleuren van de peertjes. Zo heb je koelere tinten met de ouderwetse tl-lampen, maar je kunt het ook warmer maken door zachtere peertjes te gebruiken.

Of je nu een groot of klein budget hebt: je kunt alle kanten op tijdens het pimpen van je huis. De opvallendste aanpak is het overspuiten van materialen in huis. Dit kan veel teweegbrengen voor jouw interieur. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist