Je droominterieur creëren

voor je droomhuis

Heb jij onlangs je droomhuis gekocht en ben je helemaal in de wolken dat je eindelijk in je droomhuis kan gaan wonen? Dan staat er nog zeker een klus voor je te wachten, want je droomhuis zal ook ingericht moeten worden. Weet jij wat je droominterieur is? Als je dit niet weet dan is het handig om hierachter te komen, zodat jij je droomhuis het droominterieur kan geven waar jij enorm gelukkig van gaat worden. In dit artikel bespreken we een aantal interieurstijlen die jou misschien aanspreken!

Een landelijke interieurstijl

Een landelijke interieurstijl is een stijl die gebaseerd is op het boeren leven. Een boerenhuis wordt vaak gekarakteriseerd door het gebruik van materialen die terug te vinden zijn op de boerderij. Denk hierbij aan potten en borden van klei, meubels van hout en wollen dekens of kussens. Natuurlijk zal er wel een fauteuil aanwezig zijn, maar de kans is groot dat deze gemaakt is door de boer zelf. Een landelijk interieur heeft dus vaak meubels die handgemaakt zijn, maakt gebruik van wol en hout en heeft vaak natuurlijke kleuren in het interieur. Denk hierbij aan het blauw van de lucht, het groen van het gras en alle verschillende tinten bruin en wit.

Een industriële interieurstijl

Tegenover het landelijke interieur staat een industriële interieurstijl. Dit soort interieurstijl krijgt zijn origine van fabrieken. Qua geschiedenis is het industriële dus echt het tegenovergestelde van het landelijke. Wat je dus in een fabriek ziet zal je dus ook in het industriële interieurstijl zien. Een zetel voor het industriële interieur zal dus een donkere uitstraling hebben met een robuuste tint. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van koude kleren. Denk hier bijvoorbeeld aan blauw, paars en grijs. De materialen in het industriële interieur zijn veelal hout en metaal. 

Een moderne interieurstijl

Het moderne interieur is al lang op de markt. Het moderne interieur wordt gekarakteriseerd door strakke lijnen, heldere vormen en minimale details terwijl er af en toe gebruik gemaakt wordt van neutrale kleuren en een spat kleur. Ook wordt er gebruik gemaakt van materialen die moderner zijn dan hout. Denk hierbij aan metaal (zoals van het industriële interieur) en glas, maar ook kunststof. Dit soort interieur kan in principe gebruikt worden door het gehele huis maar komt het beste tot zijn recht in de woonkamer, door de verschillende meubels. De meubels voor het moderne interieur zijn namelijk enorm uniek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist