Iconische kapstok van Van Esch

Forest for the Trees

Nieuw bij van Esch: Forest for the Trees van Ineke Hans. Maak een statement in de hal of receptie met deze indrukwekkende kapstok van gepoedercoat metaal. Alleenstaand of als bos: Forest for the Trees tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. De iconische kapstok is nu exclusief onderdeel van de van Esch collectie.

 

Directeur Simon van Esch is heel trots dat Forest for the Trees nu exclusief verkrijgbaar is bij van Esch: "Als kapstokkenspecialist mag dit icoon niet in onze collectie ontbreken. De uitstraling en de vakkundige manier waarop de kapstok gemaakt wordt, passen perfect bij ons familiebedrijf. Forest for the Trees bestaat uit één metalen plaat waaruit we met een laser twee losse delen snijden die je als puzzelstukjes in elkaar schuift."

Museumstuk
Ineke Hans maakte de eerste versie van Forest for the Trees van MDF voor haar succesvolle tentoonstelling TRUE LIFE in het Haags Gemeentemuseum. De kapstok is nu onderdeel van de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam.


 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woontrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist