GRØNN

Groene roomdivider Klimr

Een ‘groen’ interieur biedt veel voordelen: planten zorgen voor meer zuurstof in de ruimte. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend. En niet onbelangrijk, een groene oase heeft een positief effect op onze gemoedstoestand.

Ter gelegenheid van Dutch Design Week ontstond een samenwerking tussen GRØNN, De Klerk, INinterieurs en KAVA Design, wat resulteerde in ‘Plantzaam’. Deze samenwerking is het voorbeeld waarin interieuroplossingen duurzaam, multifunctioneel, innovatief en eigentijds kunnen zijn door de nauwe samenwerking tussen de interieurontwerper, producent van plantsystemen en de interieur beplanter.

Een van de bijzondere groenoplossingen in deze samenwerking is de KLIMR. KLIMR is een slimme, metalen plantenbak die een stylisch object vormt in hal, lobby of wachtruimte. Door de hoogte kan hij ook als groene roomdivider worden ingezet. Het organische frame biedt steun aan de planten. Met KLIMR creëer je subtiele privacy in een grotere ruimte.

Leverbare kleuren: dennengroen, salie, zand, terra en omber
Afmetingen: frame 180 cm hoog, plantenbak 25 x 60 x 45 cm

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist