Graham & Brown behang

Tropische verrassing

Met dit kleurige fotobehang tover je iedere ruimte om in een tropisch toevluchtsoord. Het design van dit op maat gemaakte behang heeft Japanse invloeden. Het verbluffende ontwerp zit vol met veel soorten vogels die zich rond het water verzamelen. De naam ‘Mizuwonomu’ (Japans voor drinkwater) en ‘Tori’ (Japans voor vogel) komen hier samen.

Het betoverende Blush-kleurenpalet voegt een delicate gevoeligheid toe aan het ontwerp. Naast Blush is dit fotobehang verkrijgbaar in nog 7 andere kleurstellingen, waaronder de prachtig gele Aurelia en ingetogen Sage

Het papier assortiment van Graham & Brown maakt het mogelijk om het fotobehang verder te personaliseren door te kiezen uit verschillende papiersubstraten. De selectie van eersteklas papierafwerkingen van ‘Premium Fabric Effect’, een geweven en getextureerde afwerking die perfect is om bestaande muurimperfecties te maskeren, tot ‘Mica Fibrous’ een luxueuze glans die glinstert in het licht, voor iedere persoonlijke stijl is er een afwerking. Het fotobehang wordt milieuvriendelijk geproduceerd met hernieuwbare energie, er wordt gebruik gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist