Graham & Brown behang

Botanische muren op maat

Met het fotobehang van Graham & Brown creëer je unieke muurschilderingen op maat. Het Enchanted Vale fotobehang is ontworpen door kunstenares Clarissa Hulse. Dit prachtige ontwerp in de kleur Emerald bevat gedetailleerde lagen van bladeren en ranken die omlaag tuimelen onder een oplichtende hemel met ombré-effect. Dankzij de botanische details wordt dit het middelpunt van elke kamer.

Met de gebruiksvriendelijke tool op de website kunnen de unieke behangontwerpen eenvoudig op maat worden gepersonaliseerd, waardoor ze met weinig afval kunnen worden verwerkt.

Er is keuze uit diverse papiersoorten. De selectie bestaat uit eersteklas papierafwerkingen, van 'Premium Fabric Effect' een geweven en getextureerde afwerking die perfect is om bestaande muurimperfecties te maskeren, tot 'Mica Fibrous' een luxueuze glans die glinstert in het licht, voor iedere persoonlijke stijl is er een afwerking. Het fotobehang wordt milieuvriendelijk geproduceerd met hernieuwbare energie, er wordt gebruik gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen.

Enchanted Vale Emerald heeft, 4 perfect bijpassende verftinten: Glasshouse, Daintree, Spellbound en Pixie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist