Gira schakelaarprogramma E2

Touch of grey

Gira introduceert voor haar schakelaarprogramma E2 een nieuwe lichtgrijze kleurvariant. De lichtgrijze kleur biedt een neutrale pop of colour in het interieur. Lichtgrijs past goed past in verschillende interieurstijlen en kleurenpaletten. Modern, industrieel, scandinavisch of klassiek, grijze schakelaars bieden een subtiele aanvulling die goed combineert met andere elementen in de ruimte.

Voor wie milieubewust is, is de Gira E2 ook een verantwoorde keuze. Zo bestaan de kunststofonderdelen van het schakelaarprogramma grotendeels uit gerecycled materiaal. De gerecyclede kunststoffen hebben ook een CO₂-voetafdruk die met ongeveer 54% is verminderd in vergelijking met nieuw materiaal. 

Lichtgrijze schakelaars zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Stof en vuil zijn minder zichtbaar op een grijze achtergrond, waardoor ze er langer fris en verzorgd uitzien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist