Gira Esprit:

Kleuraccenten met schakelmateriaal

Bij de inrichting van een nieuw huis of bij het renoveren van een bestaand of oud huis kunnen door de keuze van het schakelmateriaal bijzondere accenten worden gezet op de wand.

Het schakelmateriaal van Gira bedient verlichting, jaloezieën en verwarming feilloos maar vormt daarnaast ook een designstatement in huis. Als er tot in detail aandacht wordt besteed aan het interieur, dient de keuze van het schakelmateriaal hierbij aan te sluiten.

Iedere kamer van een huis reflecteert de persoonlijkheid van de bewoner. Het schakelprogramma Gira Esprit is te combineren met hoogwaardige materialen, van glas en rvs tot linoleum multiplex en kleuren, ton sur ton of juist contrasterend, waardoor je een unieke make-over kunt realiseren. De schakelprogramma’s van Gira combineren innovatieve functionaliteit met een verfijnd design.

Gira introduceert nu de volgende gelakte oppervlakken: wit glanzend en mat en mat grijs, antraciet en zwart. De nieuwe kleurvarianten van Esprit zijn beschikbaar in de uitvoeringen 1-voudig tot 4-voudig.

Gira Esprit is compatibel met de Gira System 55 basiselementen, die meer dan 300 functies van de moderne elektrische installatie vormen en voor meer wooncomfort, meer veiligheid en een slim energiebeheer zorgen.

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment kunt zien en Gira Smart Home kunt ervaren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist