De ideale bureaustoel

voor thuiswerken

Door de corona crisis waren mensen genoodzaakt veel vanuit huis te werken. Veel werkgevers hebben al aangegeven na de corona crisis het hybride werken in te stellen. Thuis werken wordt meer de norm. Maar hoe pak je het aan om op een gezonde manier van huis uit te werken? 

Bureaustoel

Thuiswerken: veel nederlanders zijn er al gewend aan geraakt. Als je thuis werkt, zit je het grootste gedeelte van de dag achter een bureau op de computer of laptop te werken. Het is belangrijk dat je comfortabel zit en je denkt aan je lichaam. Een ideale uitkomst om gezond aan het werk te gaan, is een ergonomische bureaustoel

Waarom een ergonomische bureaustoel?

Ergonomie is het aanpassen van de omgeving aan de mens, ergowerken is dit principe toegepast op de werkomgeving. Ergonomische bureaustoelen zijn speciaal gemaakt om precies aangepast te worden aan het menselijk lichaam, je kan de bureaustoel namelijk volledig verstellen naar je lichaam. Dit zorgt ervoor de meest optimale werkhouding achter het bureau. Een voordeel hiervan is onder andere dat je de hele dag door comfortabel aan het werk bent. Bovendien voorkom hiermee het ontstaan van lichamelijke klachten. Bekende merken van ergonomische bureaustoelen zijn onder andere comfort, score en ergopro. 

Bureau

Naast de bureaustoel kan een ergonomisch bureau natuurlijk niet ontbreken. Ga op zoek naar een bureau die past bij jouw werkzaamheden en lichaam. Zo zijn er bureaus die je kunt verstellen in de gewenste hoogte. Dit zorgt voor een gezonde werkhouding. Daarnaast zijn er ook zit-sta bureaus. Zit-sta bureaus kun je zodanig in de hoogte verstellen dat je er zowel zittend als staand kunt werken. Een voordeel hiervan is: door de afwisseling tussen het zitten en het staan, wordt de productiviteit verbeterd en heb je minder snel kans op lichamelijke klachten. 

Accessoires

Met een ergonomisch bureau en bureaustoel heb je al de basis van het gezond thuis werken. Maar naast de basis is het ook belangrijk om de juiste accessoires te hebben. Denk hierbij aan een voetsteun. Een voetsteun creëert een gezonde werkhouding en zorgt ervoor dat klachten in de schouders, benen en rug voorkomen worden. Ook een ergonomische muis en toetsenbord zijn hierbij erg belangrijk. Deze muizen en toetsenborden zijn ontworpen om RSI klachten te voorkomen en je houding te verbeteren. Met een ergonomisch bureau, bureaustoel, voetsteun, toetsenbord en muis ben je helemaal klaar om op een gezonde manier vanuit huis aan het werk te gaan!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist