De Boekentak

een eyecatcher in elke ruimte

De Boekentak is ontworpen door Fits All. Fits all heeft al jarenlang ervaring in de meubelmaker branche en is nu klaar om een nieuwe stap te nemen. Wij gaan naast op maat kasten nu een uniek boekenplank design maken, de Boekentak.

Wij hebben de Boekentak ontworpen ter vervanging van de traditionele boekenkast. Hierdoor kunt u op een leuke en creatieve manier uw mooiste boeken en/ of boekencollecties tentoonstellen! Ook past de boekentak in elke ruimte en sector denk aan een woonkamer, kinderkamer, bibliotheek, scholen of wachtruimtes. Verzin het maar en de Boekentak past erbij!

Het assortiment bestaat uit diverse maten takken en zelfs een hele boom! Hoe gaaf is dat! Doordat de Boekentak in verschillende maten én ook nog eens landelijk leverbaar zijn, is de boekentak perfect voor in alle ruimtes en een echte eyecatcher. De Boekentak is beschikbaar in een eiken print of gelakt. Als u een andere kleur wilt staan wij daar zeker voor open. Neem dan contact met ons op.

Fits all houd zich bezig met duurzaamheid dit doen wij door gebruik te maken van gerecycled plaatmateriaal. De houtvezels worden steeds overnieuw gebruikt totdat de houtvezels te klein of te vervuild zijn.

De Boekentak is compleet op te halen in onze showroom of wij kunnen dit verzenden naar u. Wanneer wij de Boekentak verzenden gaat dit in delen. Dit betekent dat u de tak of boom voor een deel zelf in elkaar moet zetten. Natuurlijk krijgt u hier een uitgebreide handleiding bij. Ook staat Fits all altijd voor u klaar om te helpen. Wij zijn maandag tot zaterdag van 09.00 tot 17.00 telefonisch 010-483 86 70 en via mail kasten@fits-all.nl bereikbaar. Wij helpen u dan graag verder.

Kijk voor meer informatie op https://www.fitsallkasten.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over De Boekentak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist