bloomon lanceert limited edition vaas

met Romy Boomsma

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket. De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf vandaag in een beperkte oplage te koop.

Statement vaas
Romy heeft een grote liefde voor bloemen en staat, onder andere door haar geliefde keramieken creaties, bekend als creatieve alleskunner. Tot nu toe waren Romy’s designs op keramiek niet te koop, maar daar komt verandering in. Exclusief voor bloomon ontwierp zij een kleurrijke vaas. Deze keramieken vaas heeft een dromerig design en bestaat uit handgemaakte schilderingen van Romy. Iedere vaas is uniek en handgemaakt door Royal Goedewaagen Nederland. bloomon’s floral designers hebben voor Romy's vaas een bijpassend moederdagboeket samengesteld, gevuld met Romy's favoriete voorjaarsbloemen in zachte pastelkleuren.

Liefde voor bloemen
“We zijn ontzettend blij met deze samenwerking”, vertelt Daniëlle Schoop, Brand Lead bij bloomon. “Het is voor ons als merk de eerste keer dat we een beschilderde vaas aanbieden, volledig ontworpen door een creative als Romy. Het was erg fijn om met iemand samen te werken die dezelfde passie deelt voor bloemen, en dat zie je terug in het eindresultaat!”  

Romy Boomsma: “Deze samenwerking voelt voor mij echt als de perfecte match van twee van mijn hobby's: bloemen en keramiek. Voor het ontwerp heb ik gekozen voor een paar van mijn favoriete schilderingen, namelijk bloemen en planten. Deze komen bij mij bijna altijd terug op mijn keramiekwerk, net als rommelige sterretjes en een combinatie van kleuren als blauw en oranje. Het is de grootste vaas die ik ooit heb ontworpen, dus dat was een leuke uitdaging. Het is een mooie, stevige vaas geworden, perfect voor mooie grote bossen bloemen. Een vaas die hopelijk voor heel wat jaren plezier gaat zorgen.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist