A House of Happiness

Nieuwe look

Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.

A House of Happiness produceert al ruim een eeuw gordijnen en verkoopt deze wereldwijd in meer dan 40 landen. Met de rebranding willen ze meer focus brengen naar hun merkidentiteit. Het nieuwe logo is eenvoudiger en oogt krachtiger. In het logo is een oranje huis verwerkt. De oranje kleur staat voor optimisme en het huis verwijst naar thuisgeluk ofwel happiness – iets dat de gordijnenfabrikant aan klanten belooft.

Verder is er een nieuwe merkbelofte aan het logo toegevoegd: not just any curtains. Johanna Jorritsma, directeur van A House of Happiness: “Onze gordijnen zijn meer dan een mooie stof alleen, je herkent onze kernwaarden happiness, innovatie en vakmanschap in de kwaliteit van de gordijnen.” Het merk ontwikkelde recentelijk drie lifestylelabels – Homers (voor gezinnen), Artende (hogere segment) en byTzum (stoer & natuurlijk) – die winkeliers helpen bij het adviseren van klanten.

Ook circulariteit is geen loze kreet bij A House of Happiness, van eigen snijresten worden nieuwe gordijnen gemaakt. Ook wordt in de gordijnen polyester afkomstig van petflessen en snijafval uit de T-shirt productie verwerkt. Het concern innoveert veel op het gebied van duurzaamheid. Zo leveren 716 zonnepanelen op de fabriekshal meer dan de helft van het stroomverbruik. Verder wordt er met een zelf ontwikkeld innovatief drukprocedé maar liefst 80 procent water bespaard.

Daarnaast is de Leeuwarder gordijnenfabrikant nog op andere manieren duurzaam bezig. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met stichting Fier, een expertise- en behandelcentrum op het gebied van huiselijk geweld. Slachtoffers maken van reststoffen nieuwe waardevolle producten en werken zo aan hun sociale en economische zelfredzaamheid.

“We willen graag een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving. Van onze gordijnen weet je zeker dat ze eerlijk gemaakt zijn, je kunt er dus met een goed gevoel van genieten. Zo helpen we onze klanten een beetje om van hun huis een gelukkig thuis te maken. Met het nieuwe logo willen we dat thuisgeluk verduidelijken”, aldus Jorritsma.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist