4 x klassieke elementen

voor in een modern interieur

Tegenwoordig hoef je helemaal niet vreemd op te kijken als je in een mooie woning ziet met een industriële inrichting ineens een moderne kroonluchter ziet hangen. Of een fluwelen fauteuil ziet staan. Alle woonstijlen door elkaar gehusseld en mixen en matchen is de nieuwe trend! Klassieke elementen in een modern interieur is de perfecte manier om je huis iets meer karakter te geven. Dus combineer en experimenteer jij graag? Deze vier klassieke elementen passen perfect in een modern interieur.

Een moderne kroonluchter

Eigenlijk komt een mooie kroonluchter overal goed tot zijn recht. Of het nou midden in de woonkamer is, boven de eettafel hangt of in de gang bij binnenkomst. Een ding is zeker, hij mag op een prominente plek hangen en alle aandacht opeisen. Je ziet een kroonluchter niet voor niets terug in het interieur van bijvoorbeeld de mooiste design hotels. Het is en blijft namelijk een prachtig pronkstuk. Het klassieke ontwerp past in iedere woonstijl en geeft veel sfeer aan de ruimte én daarbij straalt het luxe uit. Een kroonluchter is het perfecte voorbeeld van een klassiek item dat helemaal past in een moderne omgeving.

Ornamenten en sierlijsten

Voeger waren ornamenten en sierlijsten op de muur niet weg te denken. En alhoewel deze muurversieringen al een lange tijd minder populair zijn geweest, is deze trend weer helemaal terug. Mooie ornamenten op het plafond of grote sierlijsten aan de muur. Het geeft je woning zoveel meer karakter en sfeer. Plafondornamenten komen echter wel het mooiste tot hun recht in een woning met een hoog plafond.

Klassieke sofa of fauteuil

Wie kent hem niet? De klassieke Chesterfield bank. Of het nu een is van leer of van fluweel, je herkent deze bank of stoel meteen. Een mooi klassiek meubelstuk dat zijn glans nooit verliest dus. Het ontwerp is eigenlijk nooit weggeweest en brengt een unieke sfeer en uitstraling met zich mee. Geen wonder dat dit zo’n populaire keuze is! Zo’n sofa of fauteuil past in welke kleur of variant dan ook, heel mooi in een modern interieur.

De brocante spiegel

Het hebben van een grote brocante spiegel in huis met gouden of roestbruine lijst, is een eyecatcher in ieder interieur. Struin de antiekwinkels af om te zoeken naar die ene parel die perfect in jouw huis past. Het kan namelijk nét datgene zijn wat jouw moderne interieur nodig heeft. Of je hem nu neerzet in de woonkamer of ophangt in de gang, het zal hoe dan ook een echte blikvanger zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist