Samsung

van AI voorziene 8000-serie

Samsung lanceert een nieuwe line-up met volledig slimme wasmachines en een innovatieve koel-vriescombinatie. Het paradepaardje onder de wasmachines is de van AI voorziene 8000-serie. Zo krijg je dezelfde krachtige wasbeurt met minder inspanning gedaan in minder tijd en met minder energieverbruik. Ook is de 8000-serie uitgerust met Samsungs EcoBubble™ en QuickDrive™. De RB7300T koelkast levert een grotere opslagruimte, terwijl het apparaat zelf de standaard afmetingen houdt. Bovendien blijft je voedsel door slimme technieken langer vers.

Ons doel is om huishoudelijke apparatuur te ontwikkelen die het mensen mogelijk maakt hun levensstijl precies zo vorm te geven als zij dat willen. Onze nieuwe wasmachines en koelkasten leveren maximale prestaties zonder dat dit ten koste gaat van gebruiksgemak,” zegt Saskia Soeterbroek, Hoofd Productmarketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Nederland. “Onze missie is om mensen toegang te geven tot producten die hun dagelijks leven op een milieuvriendelijke manier verrijken en makkelijker maken.”

Tijd en energie besparen met AI-wasmachines
De revolutionaire QuickDrive™ technologie van Samsung zorgt dat de 8000-serie tot 50% sneller klaar is met de was, terwijl het energieverbruik met 20%* afneemt. De onafhankelijk van elkaar bewegende trommel en achterplaat maken je kleding grondiger schoon in minder tijd. Tegelijkertijd blinkt de motor van de machine uit met een stillere en betere prestatie.

De 8000-serie is ook voorzien van Samsungs EcoBubble™-technologie. Hierdoor werkt je wasmiddel extra goed. EcoBubble™ tovert het om in zachte bubbels en zo dringt je wasmiddel sneller door in je kleding, zelfs als je wast in koud water. Bij wasbeurten op lagere temperatuur bespaar je vanzelfsprekend energie, terwijl je ook de stoffen en kleuren van je kleding beschermt.

AI zet de betrouwbare prestatie van de 8000-serie nog eens extra kracht bij. Nadat de machine je gewoontes en voorkeuren heeft leren kennen, doet de 8000-serie je op het display persoonlijke suggesties voor wasbeurten. Er is wereldwijd geen enkele wasmachine die zo’n gepersonaliseerde ervaring biedt. Bovendien is het gebruikersinterface erg eenvoudig, je hoeft dan ook nooit door verschillende typen wasbeurten en opties te scrollen om bij de juiste uit te komen. Daarnaast bepalen sensoren het gewicht en de vuilgraad van de was om vervolgens de optimale hoeveelheid water en wasmiddel toe te voegen.

Ook de laatste fase in het wasproces, drogen, is een voorbeeld van het gebruiksgemak van de 8000-serie wasmachines en drogers. Met de functie Auto Cycle Link koppel je compatibele wasmachines en drogers direct aan elkaar en zo heb je automatisch de perfecte droogcyclus voor iedere lading was.

Alle apparaten in Samsungs nieuwe AI-wasmachine line-up zijn compatibel met SmartThings. Zo heb je vanaf je smartphone de volledige controle over je was.

Langdurige versheid in maximale opslagruimte 
Met SpaceMax™ ontwikkelde Samsung een technologie om het interieur van de nieuwe koel-vriescombinatie groter te maken, zonder dat het apparaat meer ruimte inneemt. Het geheim is dat de binnenwanden aanzienlijk dunner zijn door een extreem efficiënte isolatie. Gevolg is een interne capaciteit van 385 liter, wat 18 liter groter is dan het voorgaande model, terwijl de nieuwe koelkast de standaard 600 mm kastdiepte inneemt. Aangezien mensen tegenwoordig minder vaak naar de winkel gaan en grotere hoeveelheden boodschappen tegelijkertijd inslaan, is dat een uitvinding die naadloos past in deze tijd. Ook omdat er steeds meer online gekocht wordt en verse maaltijdpakketten steeds populairder worden.

De nieuwe Samsung koelkast is daarnaast ontworpen om de versheid van voedsel twee keer zo lang** te kunnen waarborgen. De revolutionaire Optimal Fresh+ box fungeert als aanpasbare lade: je hebt de keuze om de lade, in twee zones met verschillende temperaturen in te delen, of als één lade te gebruiken. De linkerkant is koeler, dus die is het meest geschikt voor het bewaren van vlees en vis, terwijl de rechterkant ideaal is voor fruit en groenten.

Je bent er hoe dan ook van verzekerd dat al het voedsel in de koelkast goed is gekoeld, ongeacht op welke plek het ligt. Voor maximale versheid van je voedselproducten is de koelkast voorzien van All Around Cooling en Metal Cooling.

De roestvrijstalen afwerking en de strakke deur van de koelkast vertegenwoordigen het simpele en verfijnde design van Samsungs huishoudelijke apparatuur. De minimalistische benadering komt ook aan de achterzijde terug, waar de bekabeling is weggewerkt achter een metalen veiligheidsplaat.

De geavanceerde compressor van de nieuwe koel-vriescombinatie past automatisch de snelheid aan op de vereiste koeling en heeft daarbij de keuze uit zeven niveaus. Hij gebruikt minder energie, maakt minder geluid en reduceert zelfs slijtage, wat resulteert in een duurzame en langdurige prestatie van de koelkast.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist