Miele wasmachines

De nieuwe standaard in schoon

Miele introduceert een nieuwe generatie wasautomaten, waarmee een nog beter reinigingsresultaat kan worden bereikt. Dankzij het nieuwe wasprocedé PowerWash en het geïntegreerde wasmiddeldoseersysteem TwinDos is textiel binnen een uur schoon.

Een staaltje technisch vernuft is het nieuwe wasprocedé PowerWash. Het gerenommeerde, onafhankelijke wfk-instituut in het Duitse Krefeld heeft dit procedé getest en is tot de conclusie gekomen dat hiermee het reinigingsresultaat met minstens 10% wordt verbeterd. Dit is mogelijk door de inbouw van een extra pomp voor de circulatie van water, gecombineerd met een speciaal wasritme. Bovendien biedt Miele met het programma QuickPowerWash voor het eerst een programma, dat met een korte looptijd (minder dan een uur) echt schoon wast.

TwinDos
Naast PowerWash beschikken de nieuwe Miele-wasautomaten over TwinDos: het eerste automatische doseersysteem met twee fasen. Het tweefasensysteem voor vloeibaar wasmiddel wast niet alleen bonte was, maar nu ook witte was grondig schoon. Met één druk op de knop worden de twee wasmiddelen afzonderlijk en op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd. Op deze manier kan tot zelfs 30% aan wasmiddel worden bespaard. “Wordt dit systeem ook nog eens gecombineerd met de Miele-wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2, dan zijn de wasresultaten - zowel bij wit als bont wasgoed - uitstekend te noemen“, zegt productmanager Ad Verheijen van Miele Nederland. „Daarmee biedt Miele het beste en effectiefste vloeibaar wasmiddelsysteem van de markt“. „Maar“, voegt hij eraan toe, „TwinDos is een systeem dat ook met vloeibare wasmiddelen en wasverzachters van andere merken goed functioneert. Natuurlijk blijft ook de wasmiddellade voor de dosering te gebruiken.“

CapDosing
Voor het reinigen en behandelen van speciale textielsoorten biedt Miele bij haar nieuwe generatie wasautomaten CapDosing aan. Dit systeem zorgt voor een praktische dosering via capsules in de wasmiddellade. Men kan eenvoudig speciale wasmiddelen, wasverzachters, impregneermiddel en een Booster tegen hardnekkige vlekken doseren. Na het plaatsen van de cap doseert de wasautomaat vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.

Thermo-SoftCare-trommel
Voortbouwend op de legendarische SoftCare-trommel introduceert Miele bij haar nieuwe wasautomaten de Thermo-SoftCare-trommel, waarmee kreukvorming wordt verminderd. De kuip wordt na de laatste centrifugegang met stoom verwarmd, waardoor het textiel al in de trommel wordt gladgestreken. Zo wordt de strijktijd aanzienlijk ingekort. Ook de nieuwe Thermo-SoftCare-trommel beschikt over een honingraatmotief, waardoor er een dun laagje water tussen het textiel en de trommelwand ontstaat. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd.

Innovatieve techniek én een elegant design
Om alle wensen tegemoet te komen zijn de nieuwe wasautomaten en de bijbehorende droogautomaten verkrijgbaar in twee designstijlen: de ChromeEdition en de WhiteEdition. Opvallend bij beide designs zijn de uniform gevormde bedieningspanelen en het venster van de deur van de drogers. „Nooit tevoren zijn de wasautomaten en de droogautomaten zo harmonisch op elkaar afgestemd geweest“, zegt productmanager Ad Verheijen. “Het bedieningsconcept van alle wasautomaten is logisch, intuïtief en uitgerust met een hoogwaardig TFT-scherm.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist