Zelf ventilerende wijnklimaatkast

Pando wijnkoeling

Pando levert luxe wijnkoeling aan keukenland. De bestseller is de zelfventilerende greeploze inbouw wijnklimaatkast met push-to-open technologie. De wijnklimaatkasten van Pando hebben één of twee klimaatzones en zijn zuinig in verbruik en voorzien van energielabel A. Wijnkoeling van Pando is uitgerust met sfeervolle LED verlichting, open deur alarm en een 3-laags geïsoleerde glasdeur met UV filter.

De greeploze zelfventilerende wijnklimaatkasten kunnen overal worden ingebouwd zonder extra ventilatie aan te brengen, dus ook onder een werkblad of op de kopse kant van een kookeiland. Deze moderne greeploze wijnklimaatkasten passen in elke standaard keukenkast. Door de bovenlijst van de deur lichtjes in te duwen wordt het deurmechanisme geactiveerd, hierdoor wordt de deur geopend. Wordt de wijnkast niet  gebruikt, dan gaat na enkele seconden de deur vanzelf weer dicht. Op alle wijnkoeling van Pando heb je 5 jaar volledige garantie.

Kijk voor meer informatie op http://www.pandowijnkoeling.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist