SWISSCAVE wijnkoelkast

Zwitserse kwaliteit in wijnbewaarkasten

SWISSCAVE heeft zich sinds de oprichting in 2012 gevestigd op de markt voor wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten & wijnbewaarkasten, en heeft snel naam gemaakt in Europa. Voor de Benelux heeft SWISSCAVE gekozen voor Vinologics B.V. uit Blaricum voor de verdeling van haar prachtige wijnkasten. De wijnkoeling van SWISSCAVE is met behulp van wijnexperts ontwikkeld en wordt geproduceerd volgens de laatste trends in de markt.

Dat deze wijnkoelkasten kwalitatief hoogwaardig zijn, wordt duidelijk wanneer je een kijkje neemt in de showroom van Vinologics in Blaricum. Bijzondere kwaliteitskenmerken staan bij SWISSCAVE hoog in het vaandel. Er zijn duidelijke verschillen, want wijnkasten verschillen niet alleen in hun eigenschappen en specificaties, maar ze verschillen ook in de keuze van onderdelen & materialen, hun kwaliteitsklasse en de high-end afwerking.

Bij SWISSCAVE worden de leggers gemaakt van hout met een hoge kwaliteit. Deze houten leggers zijn een lust voor het oog en zorgen voor een optimale opslag van wijnflessen op elke laag. De wijnflessen liggen veilig en kunnen er niet uitrollen, ook de leggers zijn zo gemonteerd dat het niet mogelijk is om ze er per ongeluk helemaal uit te trekken.

In de wijnkasten van SWISSCAVE is ook ruimte voor de dikkere Bourgogne en champagne flessen, en er kunnen zelfs Magnumflessen van 1,5 liter of 3 liter in. Al uw wijn kan dus optimaal worden opgeborgen in een veilige omgeving op de juiste temperatuur.

Een bijzonder belangrijk detail van de Premium-Range van SWISSCAVE is het geluidsniveau. Ze werken zo stil dat ze in een normaal drukke ruimte nauwelijks hoorbaar zijn en kunnen daarom ook in woonruimtes worden geplaatst. Met verschillende klimaatzones kunnen wijnen individueel worden bewaard en gekoeld. Om oneffenheden in de vloeren te compenseren, zijn de wijnkasten van SWISSCAVE voorzien van verstelbare poten, zodat de wijnkast altijd 100% waterpas geplaatst kan worden.

Voor meer informatie kijkt u op www.wijnkoelkastkopen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist