Pando wijnkoeling

voor in de keuken

Pando is een kwalitatief Spaans merk met al ruim 40 jaar ervaring in de keukenbranche in Europa. Van oorsprong specialist en producent van afzuigkappen, en vandaag de dag totaalleverancier van kwaliteitsproducten voor integratie in de keuken. Voor de Nederlandse markt introduceert Vinologics de wijnkoeling van Pando.

 Met de wijnkoeloplossingen van Pando bieden wij de keukenbranche in Nederland een zeer hoog kwaliteitsniveau, een gemak aan installatie, een prachtige uitstraling, en veel plezier in gebruik. Wij geven 5 jaar volledige garantie op de wijnkoeling van Pando. Een ware eyecatcher voor iedere keuken!

Op afspraak kunt u de wijnkoeling van Pando bezichtigen in de showroom van Vinologics in Blaricum, hiervoor kunt u contact opnemen via 035-5336578 of per email  info@vinologics.nl

Kijk voor meer informatie op http://www.pandowijnkoeling.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist