Pando

wijnklimaatkast

Dit is een leuke & populaire tussenmaat. Een maatje groter als de 30cm (PVMB 30.16CR) en een maatje kleiner als de 60cm (PVMB 60-53CR.) De deurhoogte van deze wijnklimaatkast is 720 mm en de corpushoogte 820 mm.

Net als alle andere onderbouw wijnkasten van Pando heeft ook deze een diepe plint van 115mm. Zo kunt u de plint van de keuken voor de wijnkast langs laten lopen. LET OP er dient dan wel een rooster in de plint gezet te worden. Deze zijn los bij ons verkrijgbaar.

Deze wijnkast kan (net als alle andere wijnkasten van Pando) geleverd worden met RVS- of zwarte handgreep beide gemaakt van massief edelstaal. De zwarte handgreep is hetzelfde als de RVS handgreep maar dan zwart gepoedercoat.

Behalve de breedtemaat is de Pando PVMB 40-28CR exact 't zelfde als de 30cm en de 60cm onderbouw wijnkasten, maar dan zonder logo op de deur. 

Pando uit Barcelona, Spanje, is al meer dan 40 jaar actief in de culinaire wereld & de keukenbranche als producent van luxe keukenapparatuur. Interesse en ervaring in de culinaire wereld staat bij ons voorop. Wegens de stijgende interesse in wijnproeverijen en oenologie ontstond steeds meer vraag naar wijnkoeling voor in de keuken. Pando heeft daarom enkele jaren geleden wijnkoeling toegevoegd aan het assortiment. Een perfecte combinatie van elegantie en technologie. Pando wijnkoeling heeft meerdere oplossingen om uw beste flessen te presenteren en te bewaren op de ideale temperatuur. Met de ervaring van Spanje op het gebied van wijn en de kennis van Pando in de keukenbranche is de wijnkoeling van Pando perfect ontworpen voor integratie in de keuken. Liefhebbers van design alsook de meest veeleisende wijnliefhebbers komen met een Pando wijnklimaatkast goed uit de voeten.

Een ware eyecatcher voor iedere keuken, en een veilige plaats voor uw wijn.

Kijk voor meer informatie op https://www.pandowijnkoeling.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist