Küppersbusch

inbouwwijnkoelkast

Küppersbusch presenteert een nieuwe inbouwwijnkoelkast (122 cm). Hiermee wordt het programma uitgebreid naar in totaal vier wijnklimaatkasten in verschillende maten en inbouwsituaties. De wijnkast is leverbaar met diverse verschillende deurgrepen die combineerbaar zijn met de individuele kleuren die ook verkrijgbaar zijn voor de andere apparaten uit de range om zo een zelfde stijl te creëren in de keuken.

De nieuwe wijnklimaatkast FWK 4800.0 heeft een capaciteit van 79 flessen, die op acht uittrekbare houten lades kunnen worden opgeborgen. Op de 45° houten etages kunnen bijzondere wijnen worden gepresenteerd. Een zuinige LED-interieurverlichting zorgt ervoor dat de wijnflessen op de juiste manier worden uitgelicht. Bovendien beschikt de wijnklimaatkast over twee temperatuurzones die van 5°C tot 18°C kunnen worden ingesteld. De zwarte glasdeur is met een anti- UV-systeem uitgerust. De FWK 4800.0 heeft de energieklasse A. Een waterreservoir voor extra bevochtiging van de wijnflessen is eveneens geïntegreerd.

De wijnkoelkast FWK 4800.0 is vanaf maart 2019 leverbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist