Frankes Mythos wijnkoelkast

Voedt je passie voor wijn

Wijn is meer dan gewoon een drank, het is een showcase van smaak, een uitdrukking van zelfidentiteit en een symbool van savoir-faire. Daarom is Franke’s Mythos wijnkoelkast zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de inbouwapparatuur uit de Mythos Black Line. De wijnkoelkast is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl en biedt plaats aan 24 flessen wijn. De wijn blijft onder optimale omstandigheden en op de ideale temperatuur bewaart, daarnaast geeft deze wijnkoelkast een touch van verfijning aan de keuken.

De Mythos wijnaccessoirelade maakt het plaatje compleet. Met een zwarte glazen bodem, roestvrijstalen elementen en de organiser aan de binnenkant gemaakt van eersteklas eikenhout. De accessoirelade brengt een vleugje luxe in de wijnbeleving. Van verschillende kurkentrekkers tot een foliesnijder, wijndruppelring, wijnbeluchtergieter en champagneopener. Alles wat nodig is, is handig georganiseerd in de lade. Op deze manier wordt de functionaliteit geoptimaliseerd en bereik je een visueel verbluffende integratie in elke keuken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist