Deslabs WineOLED

Lamp voor professionele- en amateurproevers

Het Italiaanse bedrijf Deslabs heeft de WineOLED gecreëerd; een lamp voor professionele en amateurproevers, gemaakt van HI-MACS®. Met de WineOLED wordt het glas van achteren verlicht, zodat de eigenschappen van de wijn geanalyseerd kunnen worden: kleur, transparantie, helderheid, intensiteit, nuances van het pigment en de vorming van tranen.

Een uniek design, innovatieve materialen en technologie - dat zijn de kenmerken die samenkomen in de WineOLED. Deslabs heeft deze lamp ontworpen en gecreëerd met behulp van volgende generatie-materialen zoals HI-MACS® natuurlijk acrylsteen, en baanbrekende technologie zoals oled-verlichting en Tesla's iconische draadloze energieoverdracht.

Met zijn vele mogelijkheden was HI-MACS® het ideale materiaal voor dit project. Vanwege zijn thermovormbare eigenschappen kunnen er verschillende vormen mee worden geproduceerd, zoals de gebogen lijnen die voor dit ontwerp nodig waren. Dankzij de naadloze verbindingen kan het object uit één stuk worden gevormd dat eenvoudig te reinigen is en heel goed bestand is tegen slijtage en krassen. De oled- (organic light-emitting diode-) technologie geeft een licht af dat erg op natuurlijk licht lijkt, maar zonder schittering, schaduwen of UV-stralen. Het verandert de kleur of de eigenschappen van de wijn dus niet. Met draadloze energieoverdracht kan ook de batterij van een mobiele telefoon worden opgeladen wanneer deze op de voet van de lamp wordt gelegd.

Dit alles resulteert in een cultobject dat uniek en grappig is en zowel wijnliefhebbers als professionals aanspreekt. Naast de opvallende vorm, die het een zeer interessante decoratieve touch geeft, onderscheidt dit gadget zich door de verlichting en de functie, aangezien het de inherente kenmerken van elke wijn helpt te onthullen.

Uiteindelijk wordt een wijn gewaardeerd op zijn uiterlijk, aroma en smaak. Het is een proces waarbij alle zintuigen worden gebruikt en waarvoor concentratie en precisie vereist zijn. De WineOLED vult dit ritueel aan door de proever te helpen subtielere details te ontdekken.

Deslabs valt op door zijn voortdurende research & development in de wereld van materialen en de integratie van vernieuwende technologieën in zijn projecten, waarbij altijd rekening wordt gehouden met design en personalisatie. Daarom is HI‑MACS® al langer een van zijn beste bondgenoten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist