Uitschuifbare KLAFS S1 SAUNA

SAUNA voor elke ruimte in huis

Regelmatig gebruik van de sauna bevordert de gezondheid en het welzijn. Daarom dromen steeds meer mensen van een eigen sauna in huis. Wie denkt dat daar een ruime kelder of een groot huis voor nodig is, vergist zich. KLAFS heeft namelijk een uniek saunaconcept ontwikkeld, de S1 SAUNA: een uitschuifbare saunacabine, die met één druk op de knop van kastformaat, met een diepte van slechts 60 cm, uitzoomt tot een volwaardige sauna van 1,60 m diep. Hierdoor past de S1 SAUNA in vrijwel elke ruimte van het huis. Om ervoor te zorgen dat de sauna ook perfect bij het interieur past, is de S1 verkrijgbaar in diverse buiten- en binnenbekleding, waaronder nieuw elegant zwart. KLAFS staat als marktleider in sauna’s, spa’s en wellness voor innovatie, design en kwaliteit. Het unieke S1 SAUNA-concept is hiervan een meesterlijk voorbeeld.

Met saunaliefhebbers in gedachte heeft KLAFS de S1 SAUNA ontwikkeld. De S1 is wereldwijd de eerste sauna, die zich met een druk op de knop in- en uitschuift - net als de zoomlens van een camera. Ingeschoven heeft de S1 SAUNA een diepte van slechts 60 cm – niet dieper dan een normale wandkast. Uitgeschoven biedt de S1 met 1,60 m diepte veel ruimte voor een ontspannen en volledige saunabeleving. Na gebruik wordt de sauna weer ingeschoven en biedt de vrijgekomen ruimte plek voor andere doeleinden. De S1 maakt saunabaden, en daarmee de zorg voor een goede gezondheid en welzijn, ook beschikbaar voor saunaliefhebbers die in kleinere woningen of appartementen wonen.

Van nul tot sauna – de eMove-technologie
De drijvende kracht achter deze bijzondere saunabeleving is de eMove-technologie. De sauna bestaat uit drie elementen, die volledig in elkaar passen en synchroon in- en uitschuiven. Door een druk op de knop verandert de S1 SAUNA vanuit ruststand met de afmetingen van een wandkast in slechts 20 seconden in een functionele sauna. De uiterst compacte en toch krachtige kachel komt bij het uitschuiven automatisch uit zijn berging onder de bank vandaan. Een intelligent veiligheidsconcept ‘eMove Safety Control’ stopt de cabine als er iets in de weg zit of als de kachel nog niet is afgekoeld. Daarnaast kan de kachel alleen worden gestart als de S1 volledig is uitgeschoven. De S1 SAUNA is een volledig gesloten, mobiel systeem, dat indien nodig net als een kast kan worden verplaatst of kan meeverhuizen.

Maximale designdiversiteit – nu ook in elegant zwart
De KLAFS S1 SAUNA biedt veel ontwerpmogelijkheden voor een optimale integratie in het huis. De S1 is verkrijgbaar in vier verschillende maten: XS, S, M en L. Naast de vier maten biedt de uitschuifbare sauna keuze uit diverse soorten buitenbekleding; eiken, steeneik/arve, Amerikaans noten, wit, wit satijn en de onlangs toegevoegde black edition. Deze matzwarte buitenbekleding geeft een elegante, moderne uitstraling en maakt de integratie van de S1 in een modern interieur nog harmonieuzer. Het exterieur is verder naar smaak te configureren door de keuze uit een volledig gesloten of glazen frontpaneel met helder, brons of spiegelend veiligheidsglas en optionele zijramen.

Binneninrichting voor optimaal comfort en ontspanning
Het interieur van de sauna kan worden bekleed met hemlock hout, Amerikaans notenhout of steeneik/arve, waarvan wordt gezegd dat het een positief effect heeft op hart en bloedvaten. De zijpanelen, het frontpaneel en het plafond zijn allemaal voorzien van hetzelfde oppervlak. De verstelbare bank van de S1 kan na het uitschuiven van de cabine gemakkelijk tien centimeter naar voren worden gehaald en biedt zo extra comfort. De S1 biedt ook de optie van een uitklapbaar tweede ligvlak om comfortabel met z'n tweeën te kunnen liggen. Zelfs de kleinste XS-maat biedt met een 120 cm lang ligvlak voldoende ruimte voor saunaplezier voor twee - maat L maakt zelfs een liglengte van 210 cm mogelijk. Ligvlak, rugleuning en opstapbank zijn verkrijgbaar in abachihout en Amerikaans notenhout. Verder is de S1 optioneel uitgevoerd met indirecte rugleuningverlichting SUNSET S1 L, gekleurd licht, RelaxAudio en WIFI.

Complete sauna-ervaring in een compacte thuisspa
Met de ruimtebesparende en uitschuifbare S1 SAUNA kunnen alle saunaliefhebbers genieten van weldadige warmte, zelfs daar waar voorheen geen plek was voor een klassieke sauna. De talrijke gezondheidsvoordelen van regelmatig saunabaden, liggen met de S1 dagelijks binnen handbereik, zoals: spierontspanning, versterkt immuunsysteem en een verlaagd stressniveau. Om nog meer recht te doen aan het individuele gevoel van ontspanning kan de S1 worden uitgevoerd met het door KLAFS ontwikkelde SANARIUM®. Hiermee maak je van één sauna vijf sauna’s; een klassieke sauna, een heteluchtbad, een tropisch bad, een aromabad en een softstoombad. Deze vijf klimaatzones maken een sauna-ervaring mogelijk dat zich aanpast aan de persoonlijke voorkeuren qua vochtigheid en temperatuur. De compacte, uitschuifbare S1 SAUNA wordt zo een waar multitalent.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist