Tips om jouw thuisvakantie

zo aangenaam mogelijk te maken!

We hebben allemaal een periode van rust nodig, dus de vakantie is ook dit jaar een welkome periode. Zeker nu we met z’n allen zo’n gekke tijd achter de rug hebben. En nog steeds hebben. Vanaf 1 juli zijn we officieel uit de lockdown en mogen we beetje bij beetje steeds wat meer. Gelukkig maar, want de zomerperiode breekt aan en zo kunnen we toch nét wat meer genieten. Sommigen zullen nog wel afreizen naar het buitenland om daar vakantie te vieren, maar ook veel mensen besluiten om dit jaar de zomervakantie te vieren in eigen land.

Wij geven je een aantal tips om jouw huis en vakantie om te toveren in een waar vakantieresort, waar je net zo lekker kunt genieten als het buitenland (als het weer een beetje meezit, natuurlijk).

Investeer in een fijne tuin
De tuin: iets waar we tijdens zonnige dagen niet weg te slaan zijn. Het is daarom fijn als dit een plekje is waar je graag komt. Er zijn verschillende elementen die ervoor zorgen dat jouw tuin helemaal klaar is voor een vakantie in eigen land.

Een eigen wellness in de tuin
Niets is meer ontspannend dan een bezoekje aan de wellness, maar dit kun je ook gewoon in je eigen tuin realiseren! Een eigen paradijs in je achtertuin, dat komt wel goed met dat ultieme vakantiegevoel! Zo kun je bijvoorbeeld een buitendouche of zwembad laten plaatsen of een jacuzzi of hottub in de tuin neerzetten, ideaal voor gezellige borrelavonden met je partner, gezin of vrienden.

Een loungeplek creëren met heerlijke banken, loungetafel, grote kussens, een parasol en misschien wel een hangmat zorgen er ook voor dat die thuisvakantie zo slecht nog niet is!

Een buitenkeuken
Extra lang genieten tijdens de warme zomerdagen kun je ook met een buitenkeuken. Heer-lijk! Een barbecue geeft je toch meteen een vakantiegevoel? En dat kan met een buitenkeuken gewoon elke dag! Dat maakt de dagelijkse huishoudelijke taak toch net wat gezelliger!

Ga dagjes weg naar onbekende plekken
Doe dingen die je op vakantie ook zou doen: onbekende plekjes bezoeken en genieten op het terras van lekker eten en drinken! Plan een aantal dagen in je vakantie dat je erop uit gaat naar een plek die je nog niet kent. Wedden dat daar hele verrassende en leuke activiteiten uit kunnen komen rollen! Tip: kies niet voor de meest toeristische trekpleisters in Nederland, daar zal het zoals elk jaar ont-zet-tend druk zijn. Picknickkleedje mee, wat lekkers in de koeltas en genieten aan het water of in de bossen. Of gewoon een heerlijk terrasje aan het water. De keuze is aan jou!

Maak er een feestje van
Wees creatief om de thuisvakantie zo leuk mogelijk te maken, het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om je vakantie in Nederland leuk te maken. Misschien heb je wel een grote tuin en houd je van kamperen? 1+1=… Juist! Een tentje in eigen tuin, met een romantisch diner voor twee met kaarsen, Italiaanse muziek op de achtergrond en je waant je al in het romantische Italië.

Is het lekker weer? Dan kun je de dag ook doorkomen door heel veel leuke waterspelletjes te bedenken samen met de kinderen. Kinderen zijn niet weg te slaan bij waterflessen en een voetbal, kun jij ondertussen gezonde ijsjes maken van fruit. Gezellig én gezond!

Dit waren best een aantal ideeën om jouw thuisvakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Geniet vooral van de vakantie en zorg dat je weer een beetje oplaadt. Voor je het weet, is de vakantieperiode alweer voorbij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist