Eindelijk ook een jacuzzi kopen?

ontspannen en relaxen

Wil jij genieten van een heerlijk bubbelbad in de tuin om te ontspannen en relaxen? Dan is een jacuzzi kopen een goed idee. Een jacuzzi in de tuin wordt vaak gezien als een luxe product en is voor veel mensen een (te) dure uitgave. Want naast de aanschaf zou het ook nog hoge energiekosten met zich meebrengen. Toch is dat maar ten dele waar. Het aanschaffen van een jacuzzi is niet goedkoop, maar je kunt een jacuzzi kopen in verschillende prijsklassen. De prijs is helemaal afhankelijk van het model dat je kiest. Ook hoeft het geen enorme aanslag op je energierekening te zijn. Je hoeft het water namelijk niet elke keer te verversen als je zorgt voor goede onderhoudsproducten om de pH-waarde op peil te houden. Tevens kun je kiezen voor een simpel model zonder extra's als massagejets, verlichting of een pomp om het water constant te verversen.

Waar moet je op letten bij een jacuzzi kopen?
Bij een jacuzzi kopen heb je de keuze uit diverse modellen en maten. Welk formaat je kiest is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Er zijn ronde modellen beschikbaar maar ook vierkante modellen. Daarnaast is ook het formaat van groot belang. Je moet hierbij rekening houden dat 1 persoon in zittende houding ongeveer 50 cm in de breedte in beslag neemt. Wil je een jacuzzi kopen voor 4 personen, dan heb je dus een jacuzzi van 2 meter in de breedte nodig. En wil je kunnen liggen in een jacuzzi dan heb je minimaal een afmeting van 150 cm in de lengte nodig. Afhankelijk van het formaat kun je een jacuzzi voor 2, 4 of 6 personen of voor een grote groep gebruiken. Daarnaast wil je natuurlijk genieten van de bubbels. Het aantal bubbels en massagejets kan per jacuzzi verschillen. Zo kan het ene model 60 massage jets hebben, terwijl een ander model meer dan 100 massagejets heeft. Wil je zeker zijn van voldoende bubbels? Zorg dan dat in een vier-persoons jacuzzi tenminste 60 stuks heeft. De massagejets zijn verdeel over de onderkant van het bad en aan de zijkanten (rug- en schouderhoogte). Bij sommige modellen kun je ook de massagejets instellen. Wil je toch een beetje besparen als je een jacuzzi gaat kopen? Houd er dan rekening mee dat jets en ledverlichting aan de zijkanten van een jacuzzi zorgen voor extra energieverbruik.

Waarom een jacuzzi kopen?
Een nieuwe jacuzzi kopen biedt veel voordelen. Het is niet alleen ontspannend maar het heeft ook nog aangename voordelen voor je gezondheid en welzijn. Een uurtje doorbrengen in de jacuzzi of spa biedt jou totale ontspanning, welzijn en plezier. Jacuzzi’s beschikken over massagejets en bubbels, waardoor het puur genieten is. Ook kan de combinatie van warm water, bubbels en massage bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van klachten zoals stress, rug- en nekklachten, artrose, artritis en fibromyalgie. Daarnaast kan een jacuzzi kopen ook voor veel plezier zorgen. Zo kun je met kinderen, partner of vrienden een gezellig uurtje in de jacuzzi doorbrengen, dat is weer een wat anders.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist