Welk vloerkleed

past het beste bij je vloer?

Een vloerkleed is een geweldige toevoeging aan ieder interieur. Toch zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden als je er een aanschaft.

Vraag je allereerst af welk doel het vloerkleed moet dienen. Is het bedoeld om koude voeten te voorkomen als je uit bed stapt of door de kamer loopt, zoek je een zachte ondergrond waar je kinderen onbezorgd en comfortabel op kunnen spelen of wil je juist een kleed dat een blikvanger is? Vloerkleden zijn altijd een waardevolle toevoeging voor je interieur. Je hebt er ten slotte jarenlang plezier van.

Vorm en formaat
In de winkel is het lastig om te bepalen of je het juiste formaat kiest. Bepaal daarom vooraf welk formaat tapijt het beste tot zijn recht komt in je woonruimte. Dit kan je gemakkelijk bepalen door kranten op de grond te leggen met de afmeting van het kleed dat je in gedachten hebt. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ook de vorm is een aspect waar je goed over na moet denken. Een rechthoekig vloerkleed is de meest gekozen vorm, maar er zijn uiteraard veel meer mogelijkheden. Een vierkant vloerkleed staat mooi in een ruimte die juist niet vierkant of rechthoekig is. Met een rond of ovaal vloerkleed doorbreek je alle rechte lijnen in huis, dit zorgt voor een speels effect. Welk vloerkleed het uiteindelijk ook wordt, het plaatje wordt hemaal compleet dankzij de vloeren van FredParket.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zachte vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist