Tarkett

Supernature PVC collectie

In de nieuwste woontrends decoreren we de vloer met hout, beton en steenstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo halen we de natuur naar binnen en verhogen we ons gevoel van well-being. Een duurzame keuze is daarbij essentieel. De nieuwe SUPERNATURE PVC collectie van Tarkett heeft dé ultieme natuurlijke uitstraling en onderscheidt zich door een geavanceerde printtechniek, de ultra matte TEKTANIUM™ finish en natuurgetrouwe dessins. De gehele Supernature collectie is ReStart®-ready, 100% recyclebaar en geschikt voor terugname als grondstof voor nieuwe PVC vloeren.

NATUURGETROUW
Door het gebruik van een hoogwaardige digitale printtechniek zijn de dessins van de Supernature PVC vloeren een exacte kopie van het natuurlijke materiaal. De digitale dessins worden rechtstreeks gescand vanaf het origineel in hout of steen waardoor de meest subtiele details van hout en steen zichtbaar worden. Deze digitale dessins 12 m² bieden unieke planken of tegels zonder patroonherhaling. De printtechniek zorgt samen met de matte TEKTANIUM™ toplaag voor een natuurgetro uwe vloer.

GOEDE MATERIALEN & RECYCLING
Het begint allemaal met goede materialen. Zo is de Supernature PVC collectie ftalaatvrij, bevat geen schadelijke weekmakers, wordt in eigen productie in Europa gemaakt en heeft een extreem lage VOS-uitstoot (Vluchtige Organische Stoffen). Tarkett houdt bij het ontwerpen van haar producten al rekening met recycling. Voor de Supernature Solid Rigid Click PVC vloeren, die zonder verlijming worden geïnstalleerd, geldt dat ze na gebruik
geretourneerd kunnen worden. Via het Tarkett ReStart® programma zijn ze 100% recyclebaar en geschikt voor terugname als grondstof voor nieuwe PVC vloeren.

TREND: WARME HOUTKLEUREN
De tijdloze en luxe uitstraling van een eikenhouten vloer is de basis in het interieur van nu. In de SUPERNATURE PVC collectie is er keuze uit diverse eikenhouten structuren met verschillende kleuropties. Voor een modern-landelijke woonstijl ga je voor XXL-planken, voor een klassieke twist is het visgraatpatroon een sfeervolle basis.

THUIS IS ALLES
We beseffen nu beter dan ooit dat een warm en ruimtelijk interieur bijdraagt aan ons gevoel  van well-being. Door aandacht te besteden aan een tijdloze en comfortabele basis ontstaat rust en luxe in huis. Een visgraatvloer heeft van oudsher een klassieke uitstraling zoals we die kennen van grote landhuizen en kastelen. Met de nieuwe Supernature PVC collectie haal je een niet van echt te onderscheiden visgraatvloer in huis. Dankzij de matte TEKTANIUM™ toplaag oogt het eikenhout nóg realistischer. Bijkomend voordeel is dat de Supernature PVC collectie de ideale vloer is voor vloerverwarming, vloerkoeling en zelfs geschikt is voor traprenovatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist