Quick-Step Alpha PVC collectie.

Vloeren voor softies

Quick-Step introduceert twee softe kleuren uit de succesvolle Alpha PVC collectie. De vloeren 'zachte blush' en 'zachte salie' uit de Illume Alpha PVC collectie trekken de aandacht met hun bijzondere kleur, die perfect aansluiten op de huidige kleurtrends van 2024.

Met PVC kun je heel natuurgetrouwe vloeren met hout of steen dessin ontwerpen en realiseren, maar juist ook een meer out of the box vloeroplossingen behoren tot de mogelijkheden. Illume is zo’n collectie, met gedurfde kleuren en verassende dessins. Net als de hout- en steenlooks, heeft ook deze collectie een verfijnde en rijke structuur die cachet geeft aan ieder interieur. 

Afgezien van de goede looks heeft deze collectie ook de praktische goede eigenschappen. Zo is het 100% waterdicht, bestand tegen vlekken en krassen, stil én gemakkelijk te installeren dankzij de geïntegreerde geluiddempende onderlaag. Ook door de geïntegreerde ondervloer is deze vloer ideaal voor renovatie.

Made in Belgium.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist