Moduloe vloeren

Van beige naar greig

Greige, oftewel het nieuwe wit, heeft de interieurwereld veroverd met zijn veelzijdigheid en tijdloze elegantie. De perfecte mix van grijs en beige, greige. Dit resulteert in een verfrissende en toch verwelkomende kleur die perfect past bij elke stijl en ruimte.

De pvc-vloeren van Moduleo vormen de ideale basis voor een interieur vol contrast. Een greige vloer voegt luxe toe aan elk interieur en past perfect bij andere materialen en kleurrijke design accessoires.

De pvc-vloeren van Moduleo zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en door de speciale technieken die worden toegepast zien de vloeren er realistisch uit. Ze worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Moduleo vloeren hebben haarscherpe details door de textuur van de toplaag. Door dit unieke “embosseringsproces” komt het kleinste details van elk hout- en steendesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

De PVC-vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist