Moduleo Moods collectie

Creatieve vloeren

Creativiteit kent geen grenzen meer. De Moduleo Moods collectie is uitgebreid met nog meer vormen en nieuwe dessins. Bijzondere kleuren die ton-sur-ton kunnen worden gebruikt binnen één motief of die met hout- of steentinten kunnen worden gecombineerd. Laat je creativiteit de vrije loop. Deze monochrome tegels Big Hexagon zijn het toonbeeld van minimalisme en eenvoud, maar hun zeshoekige vorm voegt extra textuur toe.

Voor liefhebbers van een meer neutrale omgeving kunnen er natuurlijk ook effen kleuren en rustige patronen worden gebruikt. De creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren. Het resultaat is een unieke vloer met de kenmerkende stijl en eigenschappen van een kwalitatief hoogwaardige en vooral ook duurzame Moduleo PVC-vloer.

Er zijn 12 Moduleo Moods patronen, elk in verschillende kleurcombinaties zodat er een oneindig aanbod ontstaat aan dessins. De grafische dessins realiseren een bijzonder 3D effect. Er is keuze uit zeven vormen zoals de Triangle, Chevron, Trapezoid, Rectangle, Parallelogram, Diamond en Hexagon waarbij de laatste twee verkrijgbaar zijn in een grote en kleine variant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist