Veno introduceert CozyOak

de houten vloer voor vloerverwarming

Veno Wood Flooring B.V. uit Drachten introduceert CozyOak, de eerste betaalbare houten vloer die speciaal geschikt is gemaakt voor de toepassing op vloerverwarming. Uniek aan CozyOak houten vloeren is dat het een echte houten vloer is die op prijs kan concurreren met PVC. Daarnaast zijn CozyOak houten vloeren FSCÒ gecertificeerd wat betekent dat het hout uit gecontroleerd duurzaam beheerde bossen komt. De levensduur van een houten vloer is daarbij wel 2 of 3 keer langer dan die van de kunststof alternatieven. Dit voorkomt ook voor de toekomst een stroom aan niet-recyclebaar vloerafval.

CozyOak is een ontwikkeling uit de eigen fabriek in Drachten en is een 100% Made in Holland product. Op dit moment wordt door Veno Wood Flooring gewerkt aan een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde dealers die de consument voorzien van advies over het plaatsen van de CozyOak houten vloeren op vloerverwarming.

Sicco Veenstra algemeen directeur van Veno Wood Flooring, legt uit waarom de tijd rijp is voor CozyOak: “Energieverbruik staat bij iedereen hoog op de agenda, daarnaast wil men sfeer in huis en is duurzaamheid een belangrijk thema. Die dingen gecombineerd maken CozyOak uniek. Veel mensen denken dat vloerverwarming alleen te combineren valt met PVC maar nieuwe testrapporten tonen aan dat hout juist zeer goed gebruikt kan worden en in sommige gevallen zelfs beter presteert op vloerverwarming dan PVC. En wil men een duurzaam en sfeervol product dan kom je ook meteen uit bij hout!”

CozyOak houten vloeren kunnen gelegd worden op elke ondervloer met vloerverwarming en is verkrijgbaar in 8 kleurvarianten en afwerkingen. CozyOak behoeft weinig onderhoud en hoeft na het leggen nooit meer geschuurd te worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist