Quick-Step

De natuur als muse

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van natuursteen ontwikkelde het designteam van Quick-Step een laminaat collectie dat luistert naar de poëtische naam Muse. De collectie van elf authentiek ogende decors biedt de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Zodat je leven niet alleen mooier, maar ook gemakkelijker wordt.

Het beste van twee werelden
De Muse collectie combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Het handige Uniclic-systeem maakt voegwerk overbodig, waardoor een laminaat vloer gemakkelijk zelf gelegd kan worden. Dankzij de bestendigheid tegen water, vlekken en krassen zijn de tegels bijzonder gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor een huis waarin intens geleefd wordt. Een laminaatvloer is een duurzame keuze, Quick-Step maakt gebruik van herwonnen hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegenonderhoud. Hout dat anders verbrand of vernietigd zou worden, krijgt hierdoor een nieuw lang leven als laminaatvloer.

Meer dan dertig jaar is Quick-Step pionier in technische innovaties, maar ook op het gebied van design wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Symbolische blikvanger in de Muse-collectie is dan ook ‘botanisch beton’, delicate dessins van wildbloemen gevangen in de harde wereld van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect die zowel past in een minimalistisch als eclectisch interieur. 

Voor elk interieur
Van traditionele blauwsteen en landelijke zandsteen tot puristische kalksteen. Voor elk interieur is er een type natuursteen. Zo bestaat de collectie uit zowel gesluierde als gerookte blauwsteen alsook grijze en zwarte leisteen, maar ook warme terracotadessins die elke woning in een zuiders vakantiehuis veranderen. Met allemaal een ding gemeen: de schoonheid van de natuur gevangen in gedetailleerde structuur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist