Skantrae plinten

verrijken deur en interieur

Door consumenten wordt over het algemeen veel aandacht besteed aan het uitzoeken van een nieuwe vloer. Dit is begrijpelijk, want het betreft over het algemeen een forse investering. Vloeren zijn vaak nadrukkelijk aanwezig in een interieur en zijn daardoor naast de binnendeuren één van de belangrijkste sfeermakers in een woon- of werkomgeving. Al is de vloer van hout, steen, of tapijt, de afwerking met plinten en architraven blijft erg belangrijk.

Skantrae is van mening dat plinten en neuten niet bij een vloer horen, maar bij de deuren, kozijnen en architraven. Het "kuipeffect" ligt namelijk op de loer, waardoor een vloer met bijpassende plinten de ruimte erg klein kan laten lijken. Plinten, plintneuten en architraven geschilderd in de bijpassende kleuren van de deur, geven extra cachet aan elke ruimte en vergroten daadwerkelijk het ruimtelijk gevoel! Skantrae heeft een compact programma aan plinten en plintneuten die uitstekend passen bij het brede en uitgebreide palet van architraven en deuren. De plinten zijn gemaakt van hoge kwaliteit folie omwikkeld MDF en zijn gemakkelijk in iedere kleur af te werken. De plinten zijn voorzien van een kabelgoot, waarmee kabels gemakkelijk weggewerkt kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn de plinten naar FSC maatstaven gefabriceerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Plinten en architraven?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist