Parador Parket

Iconic Awards 2022

Met de twee parketvloeren "Eiken Pinot Loftplank" en "Eiken Multiplank" uit de productlijn Trendtime 8 toont Parador perfect vakmanschap in combinatie met een uniek en nieuw design. Nu zijn de beide eikenhouten vloeren bekroond met een van de ICONIC AWARDS 2022: Innovative Architecture .

"Wij zijn bijzonder trots dat deze twee parketvloeren, die we vorig jaar hebben gelanceerd, zijn bekroond met de gerenommeerde prijs van de Duitse raad voor vormgeving", benadrukt Birgit Kunth, hoofd Merk, Marketing en Communicatie bij Parador. Ze vervolgt: "Bij de ontwikkeling van deze unieke vloeren heeft Parador eens te meer bewezen dat perfectie in techniek en productie, liefde voor schoonheid en design bij ons hand in hand gaan."

Deze combinatie van design en innovatie wist ook dit jaar de jury van de ICONIC AWARDS 2022: Innovative Architecture volledig te overtuigen: in de categorie "Product – Wall/Floor/Ceiling" hebben de beide Multiplank-vloeren de hoogste onderscheiding "Best of Best" behaald.

De ongeziene, zilverachtig iriserende kleur van de parketvloer "Eiken Loftplank" maakt indruk met de grootst mogelijke elegantie. Ook de natuurlijke eiken kleur van de "Eiken Multiplank"-parketvloer benadrukt het harmonieuze, natuurlijke en originele karakter. De levendige sortering en de minivellingkant rondom benadrukken de typische parketlook van de twee vloeren. Dankzij de oppervlakteafwerking "natuurgeolied plus" zijn "Eiken Pinot Loftplank" en "Eiken Multiplank" direct kant en klaar en bestand tegen de kleine en grote belastingen van het dagelijks leven.

De raad voor vormgeving is wereldwijd een belangrijke deskundige op het gebied van ontwerp en architectuur. Zij is werkzaam tussen ontwerpers en ondernemers. Met de ICONIC AWARDS: Innovative Architecture kon de raad voor vormgeving een neutrale, internationale architectuur- en ontwerpwedstrijd in het leven roepen, waarbij eerst eens rekening gehouden wordt met het samenspel van beide disciplines.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist