Parador laminaat

Decorhighlights

Het beste qua design en prestatie voor de prijsbewuste consument - met dit doel voor ogen heeft Parador zijn laminaatassortiment nu verder ontwikkeld en de Basic-collectie in een nieuw jasje gestoken: de upgrade bevat 13 nieuwe decors, populaire klassiekers en nu ook kasteelvloeren in royaal formaat.

"De uitgekiende techniek en de grote keuze aan decors zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is", aldus Frank Petersen, hoofd productontwikkeling en design bij Parador, die de veelzijdigheid van het vernieuwde laminaatassortiment benadrukt. Aantrekkelijke nieuwe decors tonen het hele scala aan tijdloze designidee├źn op de vloer: verschillende decors van lichte eikennuances en natuurlijk hickoryhout tot expressieve, donkere eikentinten vullen het bestaande assortiment aan van populaire bestsellers in de productlijnen Basic 400 en 600. Naast de klassieke landhuisvloeren werd de collectie ook uitgebreid met kasteelvloeren in extra groot formaat.

Ook het laminaatassortiment heeft een technische upgrade gekregen: voortaan zullen alle vloeren een verhoogde waterbestendigheid bieden en tot 24 uur bescherming tegen stilstaand water. "We streven er steeds naar om onze producten te verbeteren, zodat de technische aspecten van de producten voldoen aan de eisen van het dagelijks leven", zegt Frank Petersen.

Het assortiment is compleet met een selectie van optisch op elkaar afgestemde plinten die zorgen voor een zeer harmonisch ruimtelijk effect.

De nieuwe laminaatvloeren zijn nu verkrijgbaar bij de vakhandel.

Over het bedrijf Parador
Sinds de oprichting in 1977 is Parador GmbH uitgegroeid tot het toonaangevende merk voor hoogwaardige producten voor vloer- en wanddesign. Het assortiment omvat parket-, laminaat- en designvloeren, evenals wand- en plafondpanelen, die worden vervaardigd in de Duitse hoofdvestiging in Coesfeld en de Oostenrijkse productievestiging in G├╝ssing.

Parador werd voor zijn uitstekende productdesign al meermaals bekroond met internationale prijzen; waaronder de red dot design award, de Interior Innovation Award en de German Design Award.

Als traditioneel houtverwerkend bedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen op het gebied van materialen, productie, verpakking en logistiek.

Sinds juli 2018 is HIL Limited, een dochteronderneming van de CK Birla Group, aandeelhouder van Parador. HIL Limited is de toonaangevende producent van bouwmaterialen en componenten in India.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist