Moduleo PVC-vloer

artistiek houtpatroon

De Roots collectie van Moduleo kan worden opgedeeld in zes verschillende interieurthema’s. Met deze indeling wordt de keuze voor een persoonlijke vloer gemakkelijker. In het thema ‘Awake the forest” is er een hele nauwe connectie met de natuur. Dit zie je terug in zowel de kleurstellingen als ook in de structuur van de vloeren.  De Shades vloer uit deze collectie is verkrijgbaar in een donkere en lichtere houtkleur. Afhankelijk van het licht en waar je je in de kamer bevindt, zie je een andere beweging van het hout. Het is artistiek en abstract tegelijk.  Speel met dit warme, tropische en lineaire houtpatroon.

Shades heeft een hyperrealistisch design en haarscherpe details. Dankzij een unieke reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.  Maar daarnaast is een PVC vloer in het algemeen functioneel en vaak praktischer dan een vloer uit echte natuurlijke materialen. PVC voelt warm en zacht aan, de veerkrachtige laag anticipeert op lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. De isolerende eigenschappen zorgen voor het behaaglijke warme gevoel.

Een ander groot voordeel is het akoestisch comfort. PVC is veerkrachtig en reduceert het loop en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Daarnaast kan de vloer tegen een stootje. De toplaag is waterdicht, en onderhoudsvriendelijk en daardoor kan de vloer dus ook in een keuken of badkamer worden gelegd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist