Interieur upgraden?

Koop een houten visgraat vloer

Qua vloerbedekking valt er veel te kiezen. Houten vloeren, tegels of zelfs tapijt - het kan allemaal. Aan de ene kant hartstikke leuk, aan de andere kant ook best lastig. Een vloer die intussen al jaren wint aan populariteit is de houten visgraat vloer. Het is voor veel huizenbezitters de manier om hun interieur in één klap up te graden. Waarom? Dat lees je hier.

 

Tijdloos karakter

Dat visgraat een bijzondere effect geeft aan een ruimte, wisten de mensen heel vroeger ook al. Het patroon is zelfs al duizenden jaren oud en heeft de tand des tijds intussen goed doorstaan. Sinds enkele honderden jaren komt visgraat ook voor als houten variant. Destijds voornamelijk in kastelen en herenhuizen - want alleen de rijken konden het betalen.

Een houten visgraat vloer geeft een compleet andere uitstraling aan een kamer dan rechte planken. Het zigzag-effect is speels, maar oogt vooral heel luxe. Door het tijdloze karakter liggen ze mooi in moderne interieurs én een traditionele inrichting. Hoe jij je woning ook wilt inrichten, met visgraat zit je altijd goed.

Het bijzondere effect van visgraat

Wat is dan precies het bijzondere aan het visgraat patroon? Naast de verfijnde uitstraling creëert het ruimte in kamers. Dat werkt zo: de planken lopen in verschillende richtingen naar de muren toe - en dus jouw ogen ook. Op die manier ontstaat er een gevoel van diepte dat je met rechte planken niet snel bereikt. Dat gevoel reikt trouwens verder dan de betreffende kamer alleen - ook stuurt het de ogen naar de volgende kamer en de rest van het huis.

Zoek je een visgraat vloer, maar weet je nog niet helemaal welke kleur de planken moeten hebben? Of hoeveel noesten je wilt? De specialisten van het Friese Dutzfloors helpen je graag. Met meer dan tien jaar ervaring helpen zij klanten hun droomvloer te vinden - sterker nog: ze maken ‘m zelf. Leuk weetje: alle houten vloeren van Dutzfloors bestaan uit Europees eikenhout.

Bewerkt hout voor de juiste look

Dat stuk vakmanschap is precies wat Dutzfloors uniek maakt. Smaken verschillen en dus zoek je een partij die van jouw specifieke wensen werkelijkheid kan maken. De vakmensen kunnen in principe elk vloerelement aanpassen: de kleur, het aantal noesten, bewerkingen eiken vloeren, de plankgrootte en nog veel meer. Of je nu woont op een ruime boerderij op het platteland of midden in Den Haag of Amsterdam - jij bepaalt hoe jouw vloer eruitziet.

Heb je daar nog hulp bij nodig? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Dutzfloors. In de ruime woonboerderij vind je ingerichte stijlkamers en doe je volop inspiratie op. Onder het genot van een kopje koffie en gepast advies kom je jouw droomvloer ongetwijfeld tegen. En als de vloer die jij wilt nog niet bestaat, maakt Dutzfloors hem gewoon. Neem gerust foto’s of knipsels mee!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist