Heuga tapijttegels

INTERLAY: GERUISLOOS WOONCOMFORT

Stilte is misschien wel de beste basis voor een ultiem thuisgevoel. Je bepaalt tenslotte het liefste zelf wat je hoort: muziek, een goed gesprek of juist even helemaal niets. Met de gloednieuwe Interlay ondervloer van Heuga is geluidsoverlast verleden tijd. De vloertegels absorberen moeiteloos herrie van klikkende naaldhakken of schuivende meubels en creëren zo een ruimte met prachtige akoestiek.

Comfort van -4Db
Bijna iedereen die in een flat of appartement woont – en dat zijn er nogal wat in Nederland – heeft wel eens met geluidsoverlast te maken. Bonkende schoenzolen, het verplaatsen van meubels of het draaien van een was op een laat tijdstip: geluidsoverlast is snel veroorzaakt. Niet met Interlay. De additionele contactgeluidsreductie van deze ondervloer kan oplopen tot wel vier decibel. Dat is niet alleen fijn voor de buren, maar ook voor jou. Daarbij maakt de veerkracht en souplesse van de ondervloer lopen ontzettend comfortabel.

Eenvoudig en snel
Interlay wordt eenvoudig en snel geïnstalleerd zonder lijm. De ondervloertegels zijn 50 bij 50 cm en speciaal ontworpen als fundering voor Heuga vloeren. Ze worden met elkaar verbonden door TacTiles, doorzichtige, klevende kunststof vierkantjes onder de hoeken van de tapijttegels. Dit maakt zowel het leggen als het vervangen kinderspel. Interlay gaat slijtage tegen en garandeert zo een maximale levensduur. Als de tegels toch een keer aan vervanging toe zijn kan de ondervloer blijven liggen, wat aanzienlijk in de kosten bespaart.

Kijk voor meer informatie op https://www.heuga.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist