Heuga tapijttegels

Sprankelend in het nieuw

Nieuwe informatieve video’s, nieuwe productfotografie en een vernieuwde catalogus. Alles in het nieuw, maar met de zekerheden van het vertrouwde Heuga. Op de website van Heuga zijn de vier nieuwe video’s waarin verschillende facetten van tapijttegels worden belicht te bekijken.

Heuga heeft onlangs haar compleet vernieuwde catalogus gepubliceerd. In de catalogus kan men handige productinformatie vinden over de Heuga producten. Daarnaast staat het boordevol nieuw beeldmateriaal om nieuwe inspiratie op te doen. Speciaal voor de nieuwe catalogus is alle productfotografie vernieuwd. Met deze fotoserie laat Heuga een eigentijdse, moderne look zien, die in ieder huishouden past.

De catalogus komt tot leven door middel van interactieve elementen zoals Layar. Heuga is hierin de allereerste in de vloerenbranche die Layar heeft toegepast in de catalogus. De nieuwe catalogus is online te bekijken via http://www.heuga.nl of gratis te bestellen via de website.

Kijk voor meer informatie op https://www.heuga.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist