Heuga tapijttegels

Soft Senses

De slaapkamer is in de loop der jaren een multifunctionele ruimte in huis geworden en krijgt bij de inrichting steeds meer aandacht. Het is een plek geworden waar we slapen, lezen, ontbijten en TV kijken en waar luxe en zachtheid samenkomen. De collectie van Soft Senses is daarom een ideale keuze voor de slaapkamer.

De naam van de tapijttegel, Soft Senses, zegt al wat er achter deze collectie schuilgaat: een gevoel van een warme, zachte en comfortabele vloer. Een gevoel dat je krijgt als je voeten tijdens een strandwandeling in het warme, zachte zand wegzakken en je lichaam zich totaal ontspant als je de frisse zeelucht inademt.

Het is dan ook niet zo gek dat Soft Senses wordt geassocieerd met het strandthema. De benamingen zijn geïnspireerd op kustachtige landschappen. Neutrale kleuren zoals ‘fog’ en ‘beach’ doen denken aan het zachte zand en de diepere kleuren zoals ‘sunset’ en ‘sunrise’ kunnen samengebracht worden met de prachtige rode gloed in de lucht tijdens een mooie heldere zonsondergang. De kleuren brengen de sereniteit van het strand naar boven, met de bedoeling kalmte en rust in slaap- en badkamers te brengen.

Soft Senses heeft een gesneden pool en voelt daardoor plezierig en onvoorstelbaar zacht aan. Je kunt Soft Senses als een kamerbreed tapijt leggen en daarbij een eigen en uniek design creëren. Zo kun je kiezen voor één kleur, maar je kunt ook een combinatie van twee of meerdere prachtige kleuren maken. Met Soft Senses draag je bij aan een modern décor en voeg je warmte en comfort toe aan je slaapkamer.

Kijk voor meer informatie op https://www.heuga.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist