Heuga tapijttegels

Maak kans op een reis naar Marokko

Heb je altijd al de echte Marokkaanse sfeer willen proeven? Altijd al willen wandelen over soeks vol kruiden, genieten van de Marokkaanse gastvrijheid onder het genot van een kopje thee of ontspannen aan de Marokkaanse kust? Bij Heuga maak je nu kans op een reis naar Marokko ter waarde van € 1.000,!

Wat moet je doen?
Koop minimaal 20 m² tapijttegels uit de nieuwe tapijttegelcollectie Fresh Flavour van Heuga. Maak vervolgens een foto van je nieuwe vloerontwerp en deel deze op de Facebook- of Twitterpagina van Heuga. Mail daarna je gegevens en de gegevens van de winkel waar je jouw Fresh Flavour vloer hebt gekocht naar actie@heuga.com. Na afloop van de actie selecteert Heuga de winnende foto. De actie loopt tot en met 30 november 2012. Klik hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.

Vloerontwerp in de kleuren Oslo, Sydney en Tokyo

Eigentijds en werelds wonen
De nieuwe Fresh Flavour collectie is een stijlvol product met een eigentijds karakter. Door de combinatie van mat en glanzend garen krijgt dit product een luxe uitstraling waardoor je je interieur net dat beetje extra geeft. Fresh Flavour is geschikt voor iedere ruimte in huis; van de woonkamer en slaapkamer tot de hal en het thuiskantoor.

Kleurinspiratie
Zoals de namen al doen vermoeden, is de inspiratie voor de kleuren van Fresh Flavour gebaseerd op smaken en sferen rond bekende wereldsteden en landen. Zo doet het dieporanje gekleurde “Delhi” denken aan de krachtige smaak van Indiase curry en het bruine “Marrakesh” aan de kleur van Marokkaans aardewerk. Fresh Flavour is beschikbaar in een palet van 12 natuurlijke en warme kleuren die onderling op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier kun je heel gemakkelijk mooie kleurencombinaties in het vloerontwerp verwerken. Grofweg zijn de kleuren verdeeld in de volgende vier groepen: paarstinten, grijs-/zwarttinten, naturel-/zandtinten en bruintinten met als accentkleur oranje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist