Heuga tapijttegels

Wat meer aandacht voor je vloer

Heuga vloerbedekking is zo ontworpen dat er weinig onderhoud voor nodig is, schoonhouden is daarom ook erg gemakkelijk.

Tapijttegels
Regelmatig stofzuigen is de beste manier om de vloer schoon te houden van vuil en vlekken.

Heuga-tapijttegels zijn gemaakt van vlekbestendige materialen en vezels. Tegen de onontkoombare ongelukjes en gemors kun je het beste optreden door de oppervlakte meteen te behandelen. Veeg het overtollige gemorste vaste materiaal zo snel mogelijk op door het van buiten naar binnen op te vegen, dan voorkom je dat het zich verder verspreidt.

Het overtollige vocht kun je het beste op laten zuigen door er een dik doekje of absorberend papier overheen te leggen en krachtig te deppen.

Gebruik een spons wanneer dit nodig mocht zijn, of til de tegel op en spoel hem onder de kraan af. Gebruik alleen zachte schoonmaakmiddelen en wrijf zachtjes met een borstel als dit nodig is. Het is belangrijk dat je daarbij al het overtollige schoonmaakmiddel afspoelt. Gebruik daarna absorberend papier om zoveel mogelijk overtollig vocht op te deppen en laat de tegel daarna goed drogen. Als je een tegel hebt opgepakt om schoon te maken, zorg er dan voor dat de tegel droog is voordat je deze weer terug legt. Leg de tegel nooit op de verwarmingsradiator of kachel, maar laat hem natuurlijk drogen, anders kan dit de tegel beschadigen.

Persoonlijk onderhoudsadvies
Wij helpen je graag je tapijttegels mooi en schoon te houden zodat je zorgeloos kunt genieten van je Heuga-tapijt of -karpet. In huis wordt immers geleefd en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom biedt Heuga in samenwerking met JAMES al haar klanten een unieke service. Wij geven je een persoonlijk onderhoudsadvies afgestemd op je persoonlijke leefomstandigheden, kleurkeuze en productkeuze. Het advies is specifiek uitgetest op de combinatie van je product, kleur, gezinssamenstelling en toepassingsgebied. Als er zich situaties voordoen die niet door het advies beantwoord worden, kan je altijd JAMES of de Heuga-dealer raadplegen. De website van JAMES heeft voor nagenoeg alle onderhoudsvraagstukken en veel voorkomende problemen een oplossing.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist