Heuga op TV

zaterdag 3 december in Het Snoer Om op SBS 6

Aanstaande zaterdag 3 december is Heuga te zien op TV in het nieuwe programma Het Snoer Om op SBS 6, waarvan de presentatie in handen is van Bas Muijs. In dit programma bezoekt Bas samen met een klusteam mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Het team geeft één ruimte in huis een makeover en de bewoners krijgen nieuwe geluids- een beeldapparatuur cadeau.

In deze tweede aflevering wordt de dakloze dierenambulance in Den Helder verrast. 10 portakabins worden in 2 dagen tijd omgetoverd tot een prachtig verenigingsgebouw, inclusief een nieuwe bedrijfs- / vergaderruimte. Vanwege de veelzijdigheid en de eindeloze ontwerpmogelijkheden is voor de vloer van de bedrijfsruimte gekozen voor Heuga tapijttegels. De styliste heeft aan de hand van een thema een prachtig ontwerp samengesteld van verschillende kleuren en structuren die van de vloer een echte eyecatcher maken. Binnen het ontwerp zijn vier kleurengroepen gebruikt met een mix van de collecties Basic Beauty, Puzzle Pieces/2, Instant Impact en Tender Touch.

Benieuwd naar het thema en het verrassende resultaat? Mis deze uitzending dan niet!

Aanstaande zaterdag om 16:30 uur bij SBS 6.

Niet in de gelegenheid om de uitzending van zaterdag te bekijken?

Kijk dan naar de herhaling op zondag 4 december om 12:00 uur of dinsdag 6 december om 13:00 uur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist